Cuma, Kasım 30, 2007

Bos

Sabahtan beri kaza haberine bakip bir anlam vermeye calisiyorum. Engin Hoca’dan ben de ders almistim universitede, Metin Hoca’dan da. Ne kadersizlik geldi baslarina. Bir bilim kadinini kaybetmis oldugumuz icin ayrica uzuluyorum. Yeri doldurulamayacak birisi. Nur icinde yatsin.

Gerizekali Hurriyet de gene yapacagini yapti. Olayi magazinlestirip, basitlestirsinler de, gerisi bos. Bu kadar basit insanlarin acilariyla oynamak. Yapilan habere mi kizsin insan, altina yazilan yorumlara mi karar veremiyor aslinda. Demek ki bir potansiyel var. Akillinin biri Engin Hoca’nin publication list’inin baglantisini verip, bakin, cok onemli birisiymis, o yuzden olduruldu diye yorum yapabiliyor. Mubarek fizik uzmani kesiliveriyor bir anda. Biz zaten boyle bos islere kafa yoralim. Bos islere kafa yormayanlar da boyle alsinlar baslarini gitsinler bu dunyadan.

1 yorum:

Punto dedi ki...

Sevgili Yeşilerik; değerlerimizin kıymetini ancak öldüklerinden sonra anlamak ne kadar acı. Hürriyet'te altı yıl çalıştım, son iki yılını yazı müdürü olarak geçirdim.
Sürmanşet dediğimiz haberler uçak kazası gibi haberlerdi ve başlığın üst kısmına ancak o zaman çıkardı. Şimdi oralarını Seda Sayan'lar işgal ediyor. Gerisini düşünün artık.