Salı, Mayıs 29, 2007

Ortaya karışık

Üç günlük hafta sonu tatili bitti. Back to reality... Pek alışık olmadığımız biçimde Erik’le az çalışarak ve bol alışveriş yaparak geçirdik bu tatili. Gerçekten epey bir indirim yapılıyor millet alsın diye. Biz de aldık bir şeyler.

Bu geçtiğimiz hafta sonu ilk kez şerefime sürpriz parti yapıldı. Çok şaşırdım ve sevindim. Ne hoş bir şeymiş.

Diğer hayal kırıklığı ve muz kabuğu durumlarım kısmen devam etmekte. Uzunca bir süre de düzeleceğe benzemiyor.

Türkiye için hala bilet almadık. Ama tatilde nereye gideceğimiz kafamızda biraz şekillendi. Var mı şöyle iyi bir tatil yeri önerisi olan diye de utanmadan sorayım ortalığa. İtiraf etmek durumdayım, blogları çok az okuyorum artık. Bloglines’dan şöyle bir göz gezdirebiliyorum çoğu zaman o kadar.

Tercihen dalış yapması güzel bir yerler arıyoruz. Bodrum’a çok gittik. Kafamızda Kaş civarlarına gitmek var şimdilik. Yıllar var, Türkiye’de tatil yapmadık. O yüzden pek bir heyecanlıyız. Bu yaz bir de Uzakdoğu seyahatimiz var planlar arasında. O da ilginç olacak.

Akşama da köfte ve salata yapmayı planlamaktayım. Köfteleri geçen hafta hazırlayıp dondurmuştuk. Üstüne de ya dondurma ya da papayalı, muzlu, çilekli smoothie. Günün yemeği bab’ında yazayım dedim, Ycurlcum’de gördüm, fikir hoşuma gitti.

Papaya süper bir meyva, özellikle et yedikten sonra tavsiye ediyorum. İçinda papain denen proteinleri parçalayan bir enzim var. Hazmı bu bakımdan kolaylaştırmakta. Kendisiyle doktorada epey haşır neşirliğim olmuştur (gereksiz bilgi).

Budur.

3 yorum:

bgm dedi ki...

Dalmak için Kaş'a gidin! Ben ne kadar dalgıç olmasam da arkadaşlar her dalış sonrası ballandıra ballandıra anlatıp bizi kıskandırıyordu! bir de bizim gittiğimiz zaman su altı sermeik sergisi vardı. Gozluk ve şinorkelle tepeden bakmakla başka bir şey yapamamıştım :)

Selen dedi ki...

Uzaklarda yasayinca Turkiye'ye gitmek ne kadar onemli oluyor degilmi.
Bizde ayniyiz.ama ne yapip edip 1 haftada olsa ailece gidiyoruz tatilimize.Bu sene Bodrum'dayiz sonrada ben anacigim babacigimla beraber olacagim,kocacigimi eve yolladiktan sonra:))
Sevgiler

Oya Kayacan dedi ki...

Bahçe çok ihmal ediliyor 8~]