Pazartesi, Mayıs 07, 2007

Ortaya karisik

Siyasette gelismeler basdondurucu bir hizda ilerliyor bugunlerde. Her gun yeni bir flas haber vinkvinkliyor gazetelerin internet sitelerinde. Gunlerdir bir ozet geceyim diyorum, kendi dusunduklerimi aktarayim, ama simdilik es geciyorum bunu; hic icimden gelmiyor gene su AKePe’yi neyin konusmak. Allah tepelerinden baksin diyorum ve geciyorum. Ha bir de, birlesme iyidir, sag sol, on arka, sobe…

Erik aksama yok, komsu eyalete konusmaci olarak gitti. Bi anlatip gelecek.

Ben iyiyim. Halk oyunlari calismalari, film festivali yan ugraslari ile geciyor zaman.

Aslinda bu aralar kayiplari oynuyoruz. Oyle ki, biraksan bizi kimse bulamayacak. Sosyal hayattan elimizi etegimizi cektik, sebze misali Lost izlemekteyiz bugunlerde. Iki yil onceki bir de bu diziye bulasmayalim stratejisi fena patladi. Neyse. Bitince ayri bir bosluga dusecegiz, ozleyecegiz keratalari sanirim. Belirtmeden gecemeyecegim: Hem Sawyer’i hem Jack’i seviyorum, aralarinda secim yapmak istemiyorum :P

Annem bu aksam saatlerinde Yeni Dunya’ya varmis olacak insallah. Biraderin yanina gidiyor once. Orada 3 hafta kalip sonra bize gelecek. Umarim gumrukte fazla didiklemezler bavullarini. Bir sey getirme, sadece bir sise raki istiyoruz dememize ragmen yuklemis gene bizim karinca. Gerci sonra findik ve taze yufka da ismarladim ben ama. Valla o kadar yani.

5 yorum:

ycurl dedi ki...

O diziye hala bulasmamis birisi olarak gurur mu duymaliyim bilmiyorum. :) Ama dizi biter sonra biz oturur butun bolumlerini arka arkaya seyrederiz. Yapmadigimiz bir sey degil hani! Umarim annenin esyalarini didiklemezler. Bizim son gelisimizde benim bavulum ilginc bir sekilde didiklenmisti. Ayakkabi kutusunun kapagi acik olmasina ragmen mesela kesici bir aletle bir iz birakmislardi :)

Açalya dedi ki...

Aman evet bosver Allah'lari tepelerinden baksin!
Lost'a ben de bulasmadim hic. Ama onun yerine Nip & Tuck, House, The Riches falan yaptim bakalim hayirlisi...
Annen geliyormus gozun adin, benim de annemle ablam geliyor haftaya, bavul didikleme piyango gibi...ben gecen gelisimde keci peynirleri falan getirmistim :)

Aslı Cin dedi ki...

Ben de fena bulaştım, öyle ki boş zamanlarımda bir fan ı olarak nette araştırıyorum. Yüzsekiz. com diye bir site buldum, oralardayım bu aralar.

Ben de kaybolup gideceğim, yakındır...

Sanem dedi ki...

YUfka giderse elden, haber ver ben burdan sana gonderirim. Findik da bulurum ;) Iki gunde alirsin. Losta bulasmayalim derken, ailecek icine girdik, birimiz olmadan, digerimiz elini surmuyor cdlere, ayni anda kayboluyoruz. Ucuncu sezonun cikmasini bekliyorum, biraz geriden takipteyiz.
Sawyerin benzetmelerine guluyorum. Bir ara sanki GIT diye de bagirdi, farkettiniz mi?

YesilErik dedi ki...

Annem sagsalim ve bavullari didiklenmeden geldi. Her sey gecti gumrukten, hatta yesil erik bile getirmis bana, deli kadin :) Burayi bilmiyor tabii, bilse daha bir anlamli oldugunu belki iyice abartirdi bilemiyorum :)

Ycurlcum, Lost'a bulasmani tavsiye ediyorum valla.

Acalyacim, keci peyniri iyiymis :) Hakkaten biraz piyango durumu yasaniyor. Annem sanirim goruntuden kurtardi. Ortayasli, kendi halinde bir kadin :)

Aslicim, bu yuzsekiz'e girmye calistim, olmadi. Neyse efendim. Ben de oyuncularin gercek hayatta neler yaptiklariyla filan bozdum bu aralar. Bu da gecer diyelim :)

Sanem, teklifin icin cok tesekkurler, cok naziksin. Gerek kalmadi, sagol. Annem yakalanmadan gecti :) Bu arada Sawyer'in benzetmelerine ben de bayiliyorum :) Ne zaman git diye bagirdi yahu? O kadar hatmettik halbuki, dikkatimi cekmemis hic. Bir de bu el surmeme durumu bizde de yasaniyor. Mesela bu aksam acayip izleyesim var ama Erik gene yok. Mecburen bekleyecegim.