Çarşamba, Nisan 26, 2006

Hepi Börsdey Tu Mi!!!

YesilErik 1 yasinda bugun! Tam bir yil once bugun ani bir kontak atmasiyla basladim blog yazmaya. Ne kadar surer bu is diye cok fazla dusunmeden. Simdi de ne kadar surecegini bilemiyorum ama aklima estikce yazmaya devam ediyorum. Ara ara delleniyorum ama bir denge tutturmak galiba onemli olan. Pek cok guzellik yasadim bu blog sayesinde. Tahmin edemeyecegim kadar cok. Bir suru guzel insan tanidim her seyden once ve tanimaya devam ediyorum, daha ne olsun!

20 yorum:

IMA dedi ki...

Congratulations! My blog is also nearing it's 1st anniversary. How many times did you think of quitting? Hoscakal. -Murat

şugibi dedi ki...

nice mutlu yıllara:)

ycurl dedi ki...

Iyi ki yazmissin iyi ki tanismisiz.. Mutlu yillara..

Cerise dedi ki...

Daha nice mutlu yıllara Yeşilerikçim :) Yazmaya devam...

Dalgic dedi ki...

Hani Turk filmlerinde olur ya, basroldeki kadin, kucaginda uc yasinda bir cocukla gelip adama "bu senin cocugun, uc yil once bugun geldi dunyaya yavrucak... babasi yok dedim ona... bagrima tas bastim..." falan der. Adam da "ulen ben ne zaman yattim bu kadinla yaw..." dercesine gozleri kisik uzaklara bakar.

Yesilerik'in blog'u da oyle benim icin. Gecen yil bu aralar bana sorup duruyordu: "Blog nasil acilir? Acsam nerede tutar, nasil dizayn ederim? Etsem kim bakar? Bakarlarsa beni gorurler mi?" Ben de blog cahili bir insan olarak "Ne biliiim, evde bir server acman lazim, dizayn etme isinden anlamam, static IP alip bir domain name'e baglamak lazim ki o da para." falan demistim. Simdi gozleri kisik uzaklara bakiyorum, meger o zamanmis...

Ehhheeheehee, iyi de oldu aslinda. Bence seker bir bilog. Bana da yaptirdi ama bende sabir yok ki yazayim durmadan. Neyse, onunkiyle idare ediyoz artik. Mutlu yillar...

Gün dedi ki...

Nice senelere, sen yaz biz de okuyalım :)) Seviyorum ben yazılarını hem de çokkkk ...

tavsan dedi ki...

iyi ki dogudun yesilerik:)

YesilErik dedi ki...

Dear Murat, thanks, congrats to you too for your nearing anniversary! I don't know how many times I thought about quitting, but a lot more lately compared to the earlier days when I first started writing.

Su'cugum, Ycurlcum, Kirazcim, Guncum, Tavsancim, Konusan insancim, sagolun. Evet, iyi ki yazmisim, iyi ki tanimisiz birbirmizi, tanismisiz.

Dalgic'in dedigine gore benim PR yonum gelismis, kendimi daha iyi ifade eder olmusum blog yazmaya baslayali beri. Hem yazili hem sozlu olarak. Benim gibi yabani bir insan icin iyi oldu gercekten. Ama en yakinimdan da duymak bunu cok hos. Her ne kadar karsisina 5 aylik bir bebekle, ay pardon, blogla ciktiysam da :)))

Mert dedi ki...

nice yillara :)

fethiye dedi ki...

dogumgununu ben de peltek peltek kutlayayim bu bebisin. iyi ki yazmissin, iyi ki bu guzel ismi secmissin ve `tanismisiz'!

Zeynep'in Yeri'nden Zeynep dedi ki...

yesil erik yesil erik dogumgunun kutlu olsun :)
zeynep'in yerinden zeynep.

bgm dedi ki...

Nice yazılarla dolu yıllara!

Yeşilerik,blogunu tamamen tasadüf eseri okumaya başldım ve ilk günden beri de çok severek ve eğlenerek okuyorum. Buralardan uzaklara gitme lütfen!

Sevgiler,
Begüm.

Nes london-ist dedi ki...

benim son postta da bir birthday cake var tesadufen,( ama seninki kutlamayı hakediyor,benimki pek değil)iyi ki yapmışsın yeşil eriği,kırt kırt ısırıyoruz işte..

huysuz dedi ki...

iyi ki varsın yeşil erik :) nice yıllara !

Adsız dedi ki...

Yeşilerik blogunu çok severek okuyorum. Mizah anlayışına, kıvrak zekana, duyarlı anlatımına hayranım. Nice mutlu yıllar.

YesilErik dedi ki...

Mertcim, Fetcim, Zeynep K.cim, Begumcum, Nescim, Huysuzcum, D.cim, tesekkurler sagolun :) Ne kadar guzel seyler soyluyorsunuz, mahcup oluyorum.

Tijen dedi ki...

yasasin yesil erik bir yilini tam da erik mevsiminde doldurmus.. çarsamba günü pazarcilarimdan biri (bademcim) bana bir tanecik yesil erik ikram etti biliyor musun? nice yillara!
tijen

YesilErik dedi ki...

Sagol Tijencim, hos bir tesaduf oldu bu mevsimde olmasi yas gunumun. Aslinda isim konusunda gecen yil bu aylarda canimin erik cekmesi de etkili olmadi degil :)

dreambyduru dedi ki...

nice yazılara...

YesilErik dedi ki...

Sagol Pirikcim.