Cuma, Temmuz 22, 2005

Gezicik

Bugun bizim eve kadar bi gittim geldim. Sonra okuluma ugradim. Ordan Akmerkez, Barbaros derken Taksime ciktim. Beyoglunda gezdikten sonra eski okuluma ugradim. Ordan Sultanahmete cikacaktim ki baktim olmadi. Kopruden otesi bulanik. Eyube baktim, PiyerLotinin oralarda gezindim biraz. Oradan eve geri dondum. Karsiya teyzemi bi ziyarete gideyim dedim. Ikinci kopruden gectim, Carrefourun oralarda biraz yolumu kaybettim. Sonra eve geri dondum, sokak sokak, karis karis oralari bi dolastim yine. Ozlemisim dememe gerek var mi. Ustelik bunlarin hepsini10 dakika icinde yapabildim. Istanbul sokaklari secim gunleri bosaldiginda bile bu hizda yapilamazdi bunlarin hicbiri. Hem tutuklanmak var isin icinde. Bu gezi olanagini sagladigi icin Gugil Map’e buradan tesekkur ediyorum. Iyi haftasonlari.

7 yorum:

Davut Topcan dedi ki...

bir kaç gün içinde sana beşiktaştan simit + çay fotoğrafları yollayayım..

wizkid dedi ki...

cok fenasin.. istanbulda oldugunu sandim. hatta okadar yeri bir gunde nasil gezdin diyecektimki..

Minik Patikler dedi ki...

ben de geldin sandim
:)

koray dedi ki...

google maps super ama google earth daha da super bir sey! insan basindan kalkmak istemiyor. hemen gidin bakin http://earth.google.com adresine, indirin programi (11 MB) sonra dolasin

dreambyduru dedi ki...

bir an "aa ne zaman geldi ki" dedim ama çabuk uyandım :)

YesilErik dedi ki...

Cok tatlisiniz gercekten de :) Valla kimseyi kandirmak gibi bir niyetim yoktu. Istanbula gelecegim zaman davullu zurnali bi duyuru yapacagimdan emin olabilirsiniz :)

Gugil earth'u indirdim ama calistiramadim ya. Benim dizustu bilgisayarcik artik iyice emektar oldu, grafik kartim desteklemedi, goremedim bisiy. Evdeki bilgisayardan bi deneyecegim daha sonra.

YesilErik dedi ki...

Sonunda bakabildim su Gugil earth'e. Benim map'ten sectigim uydu goruntulerinin aynilari kullanilmis ama tabii boyle dunyayi evirip cevirebilmek cok hostu dogrusu.