Çarşamba, Mayıs 20, 2009

Muz kabugu

Pisirirken etrafa yaydigi harika kokulara ragmen kurabiye, kek tarzi tatlilari hic yapmam. Niye bilmiyorum. Gerci artik vaktim de yok.

Bir seye canim s1k1ldigi zaman bunun uzerine gitmek yerine onu unutmaya daha meyilliyim cogu zaman. Acaba bunun yetistirilirkenki aile dinamiklerimizle mi baglantisi var? Ornek: Baban kizar, uzatma.

Bugun fena baslamamisti aslinda. Sabah gidip bir yuva daha gezdik Erik'le. Zaten onumuzdeki yazdan once yerleri yokmus.

Belirsizlikler, belirsizlikler... Can s1k1iyorlar bir noktadan sonra...

2 yorum:

gunebakan dedi ki...

canini sikan konuyu kolayca unutabilmek kadar guzel bi meziyet olamaz be erikcim...bense kafama dolar dolar dururum, unutamam...
hatta cogunlukla basima gelen hersey icin kendimi suclarim. ne yaptim da bu basima geldi diye. ben de bunun yetisme cagindaki aile dinamiklerine, ozellikle annemin tavirlarina bagli oldugunu dusunurum. cunku basima gelen bazi olumsuzluklarda, sen benim sozumu dinlemedin, Allah da seni cezalandirdi derdi mesela. anlasmazliklarimiz mutlaka benim sucumu kabul edip ozur dilemem ile son bulmaliydi. ben de insanlarla iliski kurmada sorunlar yasadim onceleri. hep hatayi kendimde aradim. simdi simdi-yas 34e varinca-biraz farkindaligim artti diyebilirim, ama ice kazinan bazi seyler kalici oluyor maalesef.
senin ailen baban kizar uzatma diyerek cok da kotu birsey yapmamis bence. unutabilmek de guzel, cok guzel birsey. benim annem unutamaz, inan bana bu ileride kronik saglik sorunlarina bile yol acabiliyor.

tavsan dedi ki...

Hmpf. Uzulme yaa demek istiyorum. Hersey olurunu buluyor bir sekilde. Sonucta sizin cozumlerinizin en vasati bile ortalamanin ustunde cozumler olacaktir; bunun icin Kirpicikle ilgili ne kendini ne Erik'i suclama. Belirsizlik cok can sIkIcI evet ama hallolup gidecek bir sekilde. Sen elinden geleni yaptigin surece kafani takma.
opuyorum kocaman!