Salı, Mart 18, 2008

Sinirlenmemeliyim diyorum

Ama olmuyor iste...

Ne manyak bi herifsin sen be RTE!!!

Yoruma bakar misiniz? Seyit Onbasiyi Seyit Onbasi yapan imanmis, hadi buna da laiklige aykiri desinlermis...

Yesinler senin uslubunu, karsilastirma kabiliyetini! Provakator bozuntusu!

Laikligi dinsizlikle es gorursen elbette boyle bir yorum yaparsin. O ufak beynin laikligin aslinda kimsenin imanina kimsenin karismamasi demek oldugunu basmiyor bir turlu! Sen ve senin gibi din tacirleri yuzunden insanlar dinlerinden de soguyorlar. Mensubu oldugun ve yakinlik duydugun tarikat seyhlerinin, lider bozuntularinin butun yaptiklari Allah'a es kosmak. Muslumanliga en buyuk kotulugu yapanlar da, milleti bolenler de asil sizlersiniz.

Cehennemin dibine gidin insallah, sehitler uzerinden de prim yapmaya calisanlarin layik olduklari yer orasidir herhalde, daha ne diyeyim!

6 yorum:

cakiltasi dedi ki...

yeşilerikçim gene pek güzel yazmışsın. memleketin ortasında sinirden patlayaağız yakında. insanın içini yoktan yere kinle nefretle dolduruyorlar. amiyane tabirle bunların allah korkusu yok diyeceğim. dinden imandan bahsedeceksin sonra da en düzenbaz en arlanmaz sen olacaksın. Hadi canım sende diyemiyorlar asıl sinirlendiğim onlar aslında.

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Türkiye’de demokrasi yoktur.

Çünkü bu naraları atanlar muktedirleri, muhterisleri ve pek layık oldukları tabanlarıyla, kendi zihinlerinde, davranışlarında demokrasinin eşitlik, eşitliğin ise “hukukun önünde eşitlik” olduğunu anlayamamış, eğer bir hukuk mücadelesi verilecekse o mücadelenin sadece ve sadece yasal çerçevede, yargıya saygıyla gerçekleşebileceğini sindirememişlerdir.

Bırakın demokrat, kuvvetler ayrılığını inkâr ederek, yasaları çiğneyerek adalete savurdukları hakaretler, Başsavcı’ya efelenmelerle falan, anarşist bile sayılmazlar.

Çünkü yargıya kafa tutmak, hukuku hiçe saymak için sadece devlet değil, her tür otoriteye karşı ve otoriteyi inkâr demek olan “anarşi”, cesaret gerektirir.

Oysa bazıları yakışıksız akademisyen, bazıları düpedüz mahalle kabadayısı bu güruhun cesareti, ancak ve ancak laik cumhuriyetin beli silahsız, başı külahsız yargıçlarına hakarete yeter.

Ama türbana ulema, affa kıstas hukukuyla yetiştirilen ve yetişmeyeni de o hukuka oturak yetiştiren bu güruh, şeriat mahkemeleri kurulmaya görsün, sarıklı kadılara müftülere karşı aynı cesaretle dil uzatabilir, kafa tutabilir mi acaba?

Hiç sanmam, çünkü o kadılar şeriata dil uzatanın dilini, kafa tutanın kafasını keser!

Laiklik ucuzlayınca cesareti beleş bulanlara da “şeriatın kestiği parmak acımaz,” demek düşer...

Bırakın şeriatı, kadıyı, mollayı, imamı, bu zevat öz babaya karşı yükselen sesi, basıp tokadı dayakla terbiye eden kültürden gelmemişler midir bizzat?

Baba kayışıyla dövülenlerin, devletin yargı erkine babalanmaları ne menem bir kahramanlıktır?


Mine G.Kırıkkanat
Gazate Vatan

ginger dedi ki...

Her yolu kendilerine çıkarmayı nasıl da başarıyorlar?Herşeyden fayda sağlamayı umuyorlar.Herşeyi kullanıyorlar.Ne saygı duyduğumuz değerlere önem veriyorlar ne de inandığımız şeyleri önemsiyorlar.Bu işin bir sonu var mı acaba?

Unknown dedi ki...

ya sen ne sanıyorsun kendini. bu ülkede kimse kimseye karışmıyor inan. ama senin beynin almaz. sen hiç dekolte kıyafetli birinin üniversiteye alınmadığını gördün mü. ya başörtülüler. ikinci sınıf değil mi. nefret ediyorsunuz onlardan değil mi. dinlerini özgürce yaşadıkları için. içten içe sizler nefsinize yenik düştüğünüz ve onların bunu başardığını gördükçe nefretiniz artıyor. ama sadece kendinizi yersiniz. bu ülke müslüman bir ülke ve bu ülkede başörtüsü de olacak ezan da. sizler çatlasanız da

YesilErik dedi ki...

Yeliz, asil senin o ufak beynin hala kavrayamamis gorunuyor olanlari. Benim basortusuyle veya ezanla bir zorum yok ama senin dekolteyle var gorunuyor. Ha bir de buraya her dusen nedense Turkiye musluman bir ulke deyip duruyor. Burada da beyninizin basmadigi nokta su ki: Turkiye halkinin cogunlugu musluman olan LAIK bir ulke! Sizler catlasaniz da!

Muserref Turkmen Ebil dedi ki...

Selam YesilErik, uzun zamandir blogunu takipteyim. Dun gazatede ayni basligi gorunce sinirlenip artik herseyi laiklikle ilintilemeyi ve halki laikligin dinsizlikle esit oldugu gibi palavralarla pompalayip doldurmayi marifet bilir ve yuzsuzlukle her firsatta yapar oldular diye soylenmistim. Herseyi, herkesi, zamaninda "askerlik yan gelip yatma yeri degildir" deyip hice saydigi sehitleri bile emin adimlarla yuruduklari yola alet etmekte hicbir sakinca gormuyorlar. Insana ve insanca olan herseye dusman, sevgisiz ve cok ofkeliler. Neredeyse butun iplerin kendi ellerinde olmasi bile ofkelerini dindirmiyor. Oylesine kinle dolular...Iktidarlarinin verdigi sinirsiz ozgurluk yanilsamalariyla her ellerini attiklarini sekilsiz, semalsiz, taninmaz bir hale getirip birakiyorlar. Kesinlikle ayni dili konusmuyoruz. Var mi bunun bir cozumu bilmiyorum.