Cuma, Ocak 19, 2007

Lanet olsun

Soylenecek ne cok sey var, ama insan ne soylese bos. Alcakca bir saldiri, kimbilir arkasinda kimler var. Faillerin bir an once bulunup yakalanmasi, onceki cinayetlerde oldugu gibi yillarca suruncemede birakilmamasi gerekiyor.

Dikkatimi ceken bir baska sey ise gene dokulen timsah gozyaslari. Su "Sebebi ne olursa olsun..." ile baslayan aciklamalari duymak istemiyorum ben artik. Bu sefer M. Agar, danistay cinayetinde de Basbakan boyle demisti. Ucu kime en az dokunuyorsa, hatta bilakis kim icten ice en memnunsa olayin sonucundan boyle bir tavir takiniyor gibime geliyor. Yanlis, cok yanlis... Hicbir lidere yakismayan sozler bunlar. Ama bunlar da lider degil ki zaten...

Offf of, kor talihli Turkiyem...

4 yorum:

bgm dedi ki...

Yeşilerik'ciğim,
son postun için bende aynı duygular içindeyim. ama seni birazcıkda mutlu görmek aklındaki bulutları dağıtmak için sobeledim... Keyfin umarım kısa zamanda yerine gelir..
Sevgiler...

Açalya dedi ki...

'sebebi ne olursa olsun...' ile baslayan cumleler cok tehlikeli gelir bana nedense...Katilin ise bir gun icersinde yakalanmasini cok saibeli buluyorum, diger faili mechul gazeteci/yazar/dusunce adami/vs. cinayetlerine ne oldu hani?! Hrant Dink'in oldurulmesi ile bir kere daha duvara toslamis olduk, vatana milete hayirli(!) olsun...

YesilErik dedi ki...

Bgmcum, musait oldugum en kisa zamanda yanitlayacagim sobeni. Sagol, cok dusuncelisin :)

Acalya, merhaba hosgeldin. Soylediklerine katiliyorum. Blogum hakkinda soylediklerin icin de cok tesekkurler, cok naziksin :)

teyzenteyfik dedi ki...

Evet, lanet olsun :(