Salı, Nisan 11, 2006

Dun aksam ve Sabiha update

Dun aksam tembellik yaptim. Erik yok ya, hemen kendime disaridan bir seyler aldim. Ugrasmak istemedim tek basima. Sonra aklima evde yemek oldugu geldi ama cok gecti artik. Elim kolum dolu, tam evin onunde arabadan inerken MG aradi. Ondan sonrasi cene tabii. Iki saate yakin konustuk. Arada yemek yedim, evin icinde kirk kere mekan degistirdim. En sonunda dedim benim tuvaletim geldi, kapatalim artik geveze kadin :)) Ondan sonra da Erik ve biraderle aksam konusmalarimi yaptim ve kitabimi alip koltuga kuruldum. Sen adi kitap, bir gerilim olayina gir, bir sardi bir sardi. Hem geriliyorum hem elimden birakamiyorum. Evdeki citirti ve gacirtilar da bana eslik etmekte. Dedim keske Erik evdeyken okusaydim su kitabi. Zor bela yatagima gittim, tabii kitaba devam. Artik saat 2’ye filan geliyordu, bu arada gene odanin kapisini kilitleyip banyo perdesinin arkasina filan bakmayi ihmal etmedim. Sonra dedim bu ne sacmalik, bi dur demem lazim. Durdum da neyse ki, kestim boyle korkak tavuk gibi korkmayi. Oh be, dunya varmis deyip guldum kendi kendime. Kitap da tam donum noktasi gibi bir yere gelmisti. Yani elimden biraktim biraktim, birakmadim sabaha kadar okumak durumundayim. Biraktim tabii, gozlerim zaten yapragi yemis. Sonra sabah alarm caldi, kalktim, saati hemen bir saat sonrasina kurdum. Arada soyle bir uyandim ve sabah bir gorusmem oldugunu hatirladim. Jet gibi yataktan firlayip okula geldim. Boyle bir adrenalin yuklemesi yasamayali epey olmus. Bonsaiye su vermek filan yalan oldu tabii, genelde sabahleyin suyunu verip yaninda durdugu jaluziyi araliyorum. Seviyor yumurcak. Iste oyle, bugun de sabahki gorusme haric sersem ve bos bir gun oluyor ama hava super. Sonunda :))) Amerikali gibi bagirinayim: Yaaayyyyy!!!!

Allah allah, simdi bir haber aldim. Bu Sabiha sozlu sinavindan gecmis. Cok tuhaf bir kiz bu ya. Sabahtan beri ayni yerdeyiz, hicbir sey soylemiyor. Simdi bir email aliyorum. Gecmesinin serefine yarin aksam parti veriyormus, ona cagiriyor. Insan soylemez mi, bi tebrik edelim. Aslinda cok sasirdim gecmesine, ben olsam birakirdim :)) Yani ciddi bilimsel gorusum bu, sirittigima bakmayin. Konsept ozurlu bir kiz, sorulan hicbir soruya adam gibi bir yaniti olmayan ve karsisindakini surekli kendi sacma sorulariyla oyalayan birisi. Gundelik hayattaki sacmaliklarina hic girmiyorum. Aslinda gecenlerde bir olay oldu, 1,5 ay kadar oluyor sanirsam. Bu alt kattaki labda sara krizi gibi bir sey gecirmis herkesin onunde. Bizim hoca ve herkes cok korkmus bir sey olacak diye. Ondan sonra da sersem gibi bir hali vardi. Gerci genel havasi hep oyle ya neyse. Ben de bizim hocadan duydum. Iyi misin filan diye yanina gittim. Abuk sabuk cevaplar verdi ama onemsemedim. Boyle krizlerden sonra oryantasyon sorunu filan yasanabiliyor diye. Dedim saat de gec oldu, eve nasil gidiyorsun. Yuruyorum dedi. Hava da yagmurlu, istersen ben birakayim seni dedim. Iyi olurdu dedi. Oyle o aksam evine biraktim, ondan sonra daha rahat bir ortam oldu aramizda. Sonra doktora gidecekti ama ne oldu bilemiyorum. Kronik bir durumu mu var yoksa gecici bir sey miymis. Belki de bu sinav stresinden filan boyle oldu. Neyse, bence gene de kalmaliydi sinavindan :)

6 yorum:

fethiye dedi ki...

senin Sabihanin ulkedasi vardi bi benim basima bela. Galiba bahsetmistim burada. O saskaloz da bizim gruptan sepet havasini dinledi ve baska bir gruba gitti. Ne olmus dersin, seninki bir grubun basina getirilmis. Mafya gibiler yaw.

ibeking dedi ki...

postla alakası olmayan bir yorum olacak ama dün ilk kez yeşilerik gördüm..ağzım sulandı..biran önce alim dedim..ama sen de geldin aklıma....tıpkı sezen aksunun sugibisini dinlerken artık aklıma sugibinin gelmesi gibi.....sevgiler

YesilErik dedi ki...

:)) Cok tatlisin Ibeking. Sanirim ben de bu isimle o kadar ozdeslesmis hissediyorum ki kendimi, bir yerlerde yesil erikten bahsedildiginde kendimden bahsediliyor zannedip heyecan yapiyorum :)

YesilErik dedi ki...

Fetcim, walla benimkinin bir yere gittigi filan yok. Basimin dibinde. Dun partisine gelemeyecegimi aksama misafirim oldugunu soyledim. E sen gene de saat 5.30'la 8 arasi bir ugra diyor. Yahu aksam yemegine misafir bekleyen insan o saatler arasi nasil gelir? Duvarlara konusuyorum sanki. Neyse. Kimsenin geldigi ettigi yoktu tabii ki, yalan soyledim kalbini kirmayayim diye, onu bile begendiremedik.

Cerise dedi ki...

Su aralar pahali bir meyvesin sekerim :) Kiymetini bil :)

YesilErik dedi ki...

Evet, ilk ciktigimda oyle oluyorum. Sonra Haziran'da ustume kuma geliyor: Kiraz!!! :)