Salı, Mart 28, 2006

Sayin yolcular

Sayin yolcular, size pek iyi olmayan haberlerim var.

Yolcular: Hayirdir?

Eskisehir yonune gidecek olan 169 sefer sayili ucagimiz arizalanmistir. Hayir, buraya kadar gayet sorunsuz geldi. Ucak simdi sicti. Tamir edilmesi lazim. Bi dort saat kadar rotarli kalkacagiz. Maalesef gitmek istediginiz yone giden butun ucaklar tam kapasite dolu oldugundan, bugun oraya gitmek icin en iyi seceneginiz gene biziz. Yani biz ne dersek onu yapacaksiniz. Otur dersek oturacak, kalk dersek kalkacaksiniz. Ha, isterseniz paranizi geri alip gideceginiz yere yuruyerek ulasabilirsiniz, siz bilirsiniz.

Yolcular: Ha xtir!!!!

Cok saygideger yolcular, size bir “telafi” paketimiz olacak. Bir sonraki ucusunuzda 25 $lik indirim kuponu, arti 7 $lik yiyecek kuponumuz sizindir, feda olsun. Alin, bozdurup bozdurup, gule gule harcayin.

Yolcular: …!!!

2,5 saat sonra…

Sayin yolcular, ucagimizin arizalanan parcasi elimize ulasmistir, ammavelakin parcayi takacak olan tamirci sahsiyet henuz goklerdedir. Bilginize…

4,5 saat sonra…

Sayin yolcular! Gordugunuz uzere 4 saatin sonunda da ucamayacaksiniz. Tamircimiz ayaginin tozuyla ise koyuldu. Durum tam bir felaket duydularima gore. Ama biz sizi ulastiracagiz gideceginiz yere. Siz mal mal beklemeye devam edin.

Yolculardan bir dugune yetismeye calisan bir zavalli: Sabahtan beri bize yalan soyluyorsunuz!!!!

Anons yok.

Sayin yolcular. Ewet efendim, tum 705 sefer sayili Eskisehir yolculari 35 nolu kapiya buyurabilirler. Bu anons sabahtan beri bekleyen 169 nolu ucustaki yolcularimiz icin degildir. Onlar tek ayak ustunde beklemeye devam etsinler.

6 saat sonra…

Sayin yolcular. Size bir mujdemiz var!! Ucagimiz tamir edildi. Sizi emniyetli bir sekilde ulastiracagiz Eskisehir’e. Bizi tercih ettiginiz icin tesekkur ederiz.

Ucaktaki hostes: Hi, how you doin’ today?

Been better!!!! Baska soracak soru mu bulamadin moron kari?!!!! Hosgeldiniz filan desene. Nasil olacagim 6 saat bekleyip gunum maymun edildikten sonra???

Pilot: Herkese merhaba, ucagimiza hosgeldiniz. “Biraz” gecikmeli olarak kalkacagiz. Bugun sevgili tamirci beylerle birlikte ucacaksiniz, cok buyuk bir seref bu. Onlar olmasaydi, bugun bok giderdiniz. Simdi kuvvetli bir alkis!!!

Bazi yolcular: Sak sak sak sak!!!!

Bazi yolcular ise saskin. Yesilerik de onlardan biri. Onune cikan herkese kafa atmak istiyor. Tek istegi bu. Neyse efenim, gec olsun da guc olmasinmismismis…

11 yorum:

fethiye dedi ki...

;( 6 saat anasini satayim, hayatinizdan 6 saat alip da boyle davrandilar bir de. kelle koltuk seyahat mi bu yaw?!

gecen bir arkadas portland'dan donuyordu, ucak ertelenmis. hostes de demez mi "bu ucak hep erteleniyor zaten, hep bu saatte ucanlar bilir, zamaninda gelmezler bile" :)

insallah donus ucagi daha normal gecmistir.

YesilErik dedi ki...

Donus kotu degildi Fetcim, sadece yarim saat rotar.

fethiye dedi ki...

iyiymis yarim saat. onceden sizi alistirdilar tabii onca saat beklemeye, arada bir "sevindirecekler." :)

hosgeldin evine demeyi unutmusum :) laleler ne durumda?

ycurl dedi ki...

eh super yolculukmus. Benimkinde de 'bilet fazla satmisiz iki gonullu ariyoruz ustune 200$lik indirim veriyoruz' seklinde anons ediyorlardi. Tuh ya keske alsaydim :))
Bu arada Eskisehir filan demissin ama olmaz ki hani... Hosgeldin evine hala ayni eyalette hoca ile 'work' etmeye calisiyorum ben bohu bohu...

bgm dedi ki...

Geçmiş olsun Yeşilerik!
Bizim bir tanıdıklarımız saat 13.30da kalkması gereken uçaga ertesi gun saat 02.00de binmislerdi ama onların ki kotu hava nedeniyle idi.. :((

şugibi dedi ki...

evet evet geç olsun güç olmasın. hoşgeldin. nasıl geçti? gösterdin mi çarşaf posterleri:)

huysuz dedi ki...

iyi dayanmışsın Yeşilerkçim, ben olsam çıldırabilirdim :)

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

AY İĞREENC en nefret ettiğim seyler beklemek ve belirsizlik !

YesilErik dedi ki...

Sagol Fethiyecim. Bizim laleler pek nazlilar cikma konusunda. Ama cok da suclayamiyorsun, havalar hala isinmadi ki..

Ycurlcum, musait olursan gelsene bu haftasonu filan. Dur ben sana bi mail atayim.

Begumcum, keske hava bozsaydi. Ona daha bir katlanilirdi gene.

Gosterdim Su'cum 'carsaf'imi :) Pekh bi begenildi.

Huysuzcum ve Aquacim. Ben de cildirdim zaten. Aslinda ilk dort saati gayet sakin gecirdim, oldu bi kere filan diye. Ama o belirsizlik asamasinda hakkaten siyirdim ben de.

Cerise dedi ki...

Tuh cok gecmis olsun :(
Boyle bilimum havaalanlarinda aktarmalari falan kacirarak surunmuslugum oldugu icin seni cok iyi anliyorum. Rezalet birsey, bir daha yasamaman umidiyle!

YesilErik dedi ki...

Sagol Cerisecim.