Salı, Ocak 10, 2006

Diyalog

Midem sonunda isyan bayragini cekti. Yetti diyor, canima ot tiktin bu Advil kuruyle. Benim de bi kapasitem var canim. Dokunmuyor dediysek o kadar da degil. Son 24 saat icinde 15 tanesini ne yapayim ben bunlarin, nereme sokusturayim? Hangi mide olsa kaldiramaz.

Haklisin Midecigim. Bu kadar yeter. Doktor dedi n’apalim, katlanacagiz birlikte. Hem ben seni ayrica goturecegim Cuma gunu doktora. Sen de az degilsin, ac karnina, tok karnina demeyip habire sisip duruyorsun. Hadi midesin, yemekle olan organik bagimsin diye cok bir sey soylemiyordum ama sen de olcuyu kacirdin artik. Lutfen daha fazla abartmayalim.

Peki kac gundur aldigin C vitaminlerine ne demeli? Onlar nereye gidiyordu dersin? Ya Mongolian Barbeque’da yaptiklarin bana? Iki tane tepeleme dolu canagi dokerken basimdan asagiya?

Mongolian Bbq’yu hic acmayalim burada istersen Sevgili Mide Kardes! Anlatmayayim hic nasil haince arkadan vurdugunu beni. Sismenin de bi adabi, bi usulu var. Hic haber vermeden balon gibi olmak yakismadi, ne diyeyim.

Daha nasil haber vereyim, lise sondan beri ayni terane.. Ye ye ye, ondan sonra n’oluyo benim mideme? Eh, afedersin, benim de onlemleri arttirmam gerekiyordu.

Tamam tamam, Cuma gunu bakacagiz caresine iste. Sen de bu arada o arkadasinla cok s1k1 f1k1 olma lutfen, stres miydi adi, neydi?...

7 yorum:

fethiye dedi ki...

hehehe yesilerik cildirdi! body council ayaklanacak, sana karsi cikacaklar yaw, 15 tane advil?!

gecmis olsun ve cok yeme! :)

Donna Quijote dedi ki...

yesilerik'cim, benimkiyle seninki basbasa verseler pek dertlesecekler anlasilan. üc kez igrenc bir hortumu yuttuktan sonra midede bir sey kesfedemeyen doktorlar, her seferinde elime bir tomar brosür tutusturup eve gönderdiler. yarisi stresle, yarisi da depresyonla nasil basedebilecegime dair...

Cerise dedi ki...

psikolojimden en cabuk etkilenen organim midemdir :)
neye uzulsem aninda mideme vurur.
bu yuzden midelerimiz oturup berabece bir support group kurabilirler gercekten yani :)

ycurl dedi ki...

Evet benim de midem hassas. O stres denen belanin da etkisi cok tabii. Ama 15 tane advil mi? Nasil yani ya!!!!
Cok gecmis olsun. Arada mideni tatile cikar :)

Gün dedi ki...

Geçmiş olsun canım

bgm dedi ki...

Yesilerik'cigim oncelikle gecmis olsun. "Ozlenenler" yazını okuduktan sonra sana tek diyebileceğim şey şudur;
Eger İstanbul'u özledikçe bakayım da hasret gidereyim dersen bir "Organize İşler" dvdsi al derim. Ben İstanbul'a tekrardan aşık oldum ama oralarda acı cekmene de neden olabilir görüntüler... Cok cok begendim ben İstanbul görüntülerini..

YesilErik dedi ki...

Tesekkur ediyorum gecmis olsun dileklerinize. 15 tane Advil'in sebebi gene disim. Her 4-5 saatte bir 600 mg almam gerekiyordu. Bendekiler 200 mg olduklari icin 15 tane oldu. Sonra almayi biraktim zaten.

Fethiye, bu yememe nasil olacak bilemiyorum dogrusu :)

Donnacim, gecmis olsun sana da. Uc kere hortum ha? Valla dogru soyluyorsun, bi basbasa vermeleri lazim bizim midelerin. Bize soylemedikleri neleri paylasirlar kimbilir :)

Bu mide support group olayini cok tuttum Cerise :), hosgeldin bu arada.

Ycurl, tatile cikarmaya calisiyorum, gecen sadece ot filan yedim mesela ama uzun sur(e)muyor tatil ya.

Esekbasicim, Guncum, Begumcum, sagolun.

Begum, gidemedim Turkiye'deyken Org. Islere. Bir turlu firsat olmadi. Dvd'si cikinca almayi dusunuyordum ben de. Simdi guzel Ist. goruntuleri de varsa, kesin alirim.