Cuma, Ocak 27, 2006

Cuma gunu

Simdi, anlatacak bir suru sey birikti, sobelenmistim, daha onu yazamadim. Ama bir yerlerden yakalamaya calisacagim artik. Evet, nerde kalmistim? Chicago, aaaahh Chicago, donusunde Elma Yanak’i yollayis, doktor ziyareti, sonra sevinc ve sukunet. Erik’le basbasayiz gene, her zaman oldugu gibi. Soguk havada elele tutusup onun yaninda ziplaya ziplaya yuruyorum ben. Sonra sag-ki-uc, sol-ki-uc bir o yana bir bu yana yalpalamaca, ittirmece, kaktirmaca, kulaginin kenarina ‘huf’lemece :)) Lisede bence zevzek, Erikce “kafa” bir edebiyat hocamiz vardi. Erik’le s1k1 f1k1 oldugumuzu gorup Erik’e gidip, siz Yesilerik’le cikiyor musunuz, bak bu kiz seni yorar demis. Tabii bizimki de agzina sakiz yapti bunu senelerdir. Ne zaman boyle satassam filan, N. Hn. hakliymis, yoruyorsun sen beni deyip dalga gecer. Marifet, phmfff!!! Neyse, Erik’e caktirmasam da arada sirada kadina hak vermiyor degilim boyle hiperaktif ve zip zip oldugum zamanlarda. Eh, ben de boyle guzelim, n’apalim…

Aksama yemege ve sinemaya gitmek istiyoruz. Erik tutturdu ben italyan restoranina gitmem diye. Onlari biz zaten evde yapabiliyormusuz. Dedim ille cekik yiyecegiz yani. Cekik degil ama evde yapamadigimiz seyleri yapan bir yer olacakmis. Hakli aslinda. Film olarak da uc secenek var: The squid and the whale, Munich veya Capote. Artik hangisinin saatleri uygunsa ona gideriz herhalde. En son Brokeback Mountain’i izledik. Begendik. Elma Yanak’la birlikte gittigimiz duysa kayinpeder ne derdi pek bilmiyorum ama cocugun ufku acildi yani, o kesin :)))

5 yorum:

ZeYNeP dedi ki...

Munich i cok methediyorlar,
bende izlemek istiyorum, bu hafta Turk filmlerine taktim, birkac yeni Turk filmi izledim, bana gore yeni tabii :))
Turk sinemasindaki gelismeler beni mutlu ediyor.

Iyi eglenceler olsun. Zipzipliga devam et, zipziplik yaptigin surece genc kalirsin :))

Sevgilerimle,
Zeynep

huysuz dedi ki...

o N. Hanım var ya, Erik'i kıskanmış sanki.. benden söylemesi :)

Cerise dedi ki...

Zip zip yesilerik!
Icindeki cocuk hic buyumesin :)
Oyuncakci dukkaninin onunden gecerken sevgilim de bana ah tam sana gore bir yer diyor :)

ycurl dedi ki...

Ben de Erik'e katiliyorum. Artik disarida evde yapamayacagim seyler yemek istiyorum :) Munich filmi hic ilgimi cekmiyor. Spielberg her bes yilda bir bu tarz filmler cekiyor. Schindlers' listti simdi Munich bir bes yil sonra da 11 eylul olaylarini cekmezse sasirmam.. Brokeback mountain'i sevdiniz mi bu kadar olay yaratti film :)
N. Hanim bence de Erik'i kiskanmis. Huysuzcugum iyi yorumda bulunmus orada :))
Bosver sen ziplamaya devam nasil olsa yaslaniyoruz :P Ben de maket trenlerle dolu bir oda yapmayi planliyorum birgun :)

YesilErik dedi ki...

Hmmm, bu isin icinde kiskancligin olabilecegini hic dusunmemistim, ama oyle diyorsaniz...:) Kadinin bana gicigindan diye dusunuyordum, dersinde surekli konusuyordum cunku, heh heh :)

Filmlerin de hicbirine gidemedik. Kiralayip evde oturduk, biraz usuttum ben, Chicago soguklari iyi gelmedi bana :P

Munich iyi yorumlar almis, o yuzden merak ediyorum. Spielberg'in o tarzini ben de sevmiyorum ama fena olmuyor gene de filmleri.

Ve, tabii ki cekik yedik dun aksam :)