Perşembe, Ocak 12, 2006

Abur’la Cubur

Sobelendim. Ycurl abur cubur zaaflarimi merak etmis. Kisa olacagini umit ettigim icin once bunu yazayim dedim.

Giotto/Ro$e: Bu toplardan sonsuz yiyebiliyorum valla. Hep icindeki findiklar yuzunden.

Frambuazli/cilekli/veya herhangi bir seyli beyaz kremali pasta: Tuy gibi bir sey, ye ye yetmiyor. Hayir nerde durmamiz gerektigini nasil anlayacagiz? Mideden hic bir sinyal almiyorum ben. Ya da almiyordum diyeyim :(

Krem $anti: Eskiden cok yerdim kendi basina veya cilekle. Hatta bi ara fisfislarindan dolapta duruyordu, gidip gidip kafaya dikleyip agzimin icine s1k1yordum. Neyse ki biraktim. Sokmuyorum artik eve namussuzu.

Tereyagli pilav: Tabagima koydugum tepeleme pilavi bitirip eh ben su tabaklari bi kaldirayim diyerek tencereye geri donup dibini gormuslugum vardir. Bunu yaparken Erik’e caktirmamak icin kac takla attigimi bi ben bilirim. Ama o anliyor hep :(

Samfistik/findik/aycekirdegi/bilumum kabuklu/kabuksuz yemisler: Biri dur diyene kadar veya patlayana kadar yerim. Ozellikle mal mal bir ekrana filan bakiyorsam. Hastalik…

Borek: Cesidi, sicakligi veya gunun hangi saati oldugu farketmez, hapur hupur gotururum. Kac tane/dilim yedigimi hic saymak istemem.

Zaaf: Big Mac, ama Turkiye’dekilerden. Sad but true.

Simdi yazdiklarima baktim da, cikolatayi severim ama duskunlugum yokmus. Eh, bari ondan yirtalim ;)

Ben de Donna’yi, Gun’u, Fethiye’yi ve Begum’u sobeliyorum. Hadi bakalim, itiraf saati…

16 yorum:

Adsız dedi ki...

bunlari yersen vucudunun seklini nasil koruyabilirsin.Bir kadin icin en onemli sey dolabini yenilememek icin kilosuna dikkat etmesi gerektigidir.Bunlari yemekle vucuduna ve en onemlisi sagligina zarar veriyor olursun.Ustelik su sobeleme isi cok sacma nesiniz siz sobeleyip duruyorsunuz birbirinizi? saklambacmi oynuyorsunuz? koskoca insanlar komik buluyorum..

fethiye dedi ki...

ya ayip denen bi si var!

tam bi toplantidan gelmisim, isime ara verim senin siteni okumaya gelmisim hatta elimde abur cuburum varken boyle seyler sorulur mu?

daha kahvalti konusunda Sibel'e (kahveci guzeli olana) borcluyum, du bakalim bunu da yazariz elbet! :)

bu arada, iyi yiyormussun ha yesilerik. masallah dedim :)

Donna Quijote dedi ki...

nergis, hadi canim, hadi...
baska kapiya!

ZeYNeP dedi ki...

Tereyagli pilav konusunda demek sadece ben degilmisim bu hareketi yapan :))
birde ben buyuk oglan yemistir filan diye gecistiririm lafi, cunku yemekten sonra hemen kalkar sofradan disari gider, babamiz pilav aranir durur sonra :))
afiyet olsun.

Zeynep

Gün dedi ki...

Allahım allahım, nedir bu bela ya?

YesilErik dedi ki...

Nergis, kim oldugunu, ne tur problemlerin oldugunu bilmiyorum ve ilgilenmiyorum. Yazilanlara bir yorumda bulunacaksan bunu efendice yaparsin. Burada ne bana ne de arkadaslarima kustahlik yapmana musade etmem. Haberin olsun.

Cerise dedi ki...

yurdumun big mac'i gercekten de daha guzel :) diet colasi da...

fethiye dedi ki...

Ha, yesilerik, dun demeyi unuttum. Hani su Ro$e var ya sevdigin. Sekerim, inanmazsin Turkiye'deki Solen cukulatalari bunlari bi guzel yapiyor ki!!!!! Hani TR'den yeni gelmis bi insana bu soylenmez belki ama ben yine de solim dedim.

ne yazdı ne yazamadı dedi ki...

offf tanrım bu buraya da mı gelmiş...gerçi biri demişti şimdi de yeşilerike dadanmış diye...ayy herkesin gıcık olduğu asosyal bir tip vardı bizim orda bu o olmasın sakın?

ne yazdı ne yazamadı dedi ki...

yaa dur ya ben şunu bi incelemeye aliyim harika bir anti-hero olur belki bir romanıma. :P

ycurl dedi ki...

yesilerikcim bunlari hem yiyorsun hem de zayif kaliyorsun. Yorum da bulanamiyorum :)) Ay canim frambuazli pasta cekti ama ben Amerika'da ki beyaz kremali pastalardan nefret ediyorum. Soyle venusun ya da Eskisehir venedik'in frambuazli pastas olacak. Offff nereden hatirlattin simdi bana ya.

aklimdangecenler dedi ki...

Yesilerikcim, krem santi yemene gulmekten koptum :)) aldigim bobrek camiasi haberlerine gorede epeyce zayifmissin :P nasi oluyoda oluyo bu bir ornek sey ettiriversen canimcim...Ha bu arada blog troll'umuz sanada banada bulasti, hayirli ugurlu olsun milletimize devletimize hehehehehe...operim seni...

YesilErik dedi ki...

Fethiye, artik tekrar gittigimde arar bulurum o Solen toplarindan. Niye soyluyorsun kardesim? :PP

Ne gusel, abur cuburlarim baskalari tarafindan da paylasiliyormus demek ki. Tereyagli pilav gibisi var midir, hele de gizli gizli yenince sanki daha lezzetli mi oluyor ne Zeynepcim?

Cerise evet, big mac, yanina da diet cola. Cok mantikli bi ikili :PP Ama ben artik amerikan diet cola'sina daha cok alistim galiba.

Ycurl, sen ugrarsan buraya sana bizim Chinese Bakery'nin beyaz cilekli pastasindan muthis alacagim. Venus'unkini aratmiyor. Tuy gibi tuy. Yanina da sampanya iceriz, kutlamak icin senin savunmayi :)

Esekbasicim sen de gelebilsen keske, pasta hakkaten tuy gibi valla. Ve sen de pls ignore. Ama zaten oyle yapmissin. En iyisi..

Aklimdangecenlercim, sana da gecmis olsun diliyorum :) Baska derdimiz mi yok sekerim allahaskina hayatta, bosvermek lazim, degmez..

Donnacim, Guncum, Yazar hanimcim operim sizleri cok.

tozbezi dedi ki...

yeşilim eriğim sen en önemli şeyin dolap yenilememek olduğunu bilmiyormusun valla çok ayıp bu kadar şeyi yiyerek ,dolap yenileyerek bize nispetmi yapıyorsun şekerim sen,
hakkaten nasıl bu kadar zayıf kalabildin peki bunları yiyerek sırrınızı paylaşınız sayın yeşilerik öperim sizi defalarca...

bgm dedi ki...

Aslen yazmayacaktım ama dayanamadım... Şimdi sen dolabı yenilem ben dolabı yenileme bu modacılar batsın mı? Batarlarsa yeni koleksiyonlarını nasıl tasarlayacaklar? bla bla... Değil mi Yeşil'ciğim?
Bu arada abur cubur konusundaki üstün başarından dolayı da sna hayran kaldım..

YesilErik dedi ki...

Isin sirri Olin'de, iki kere rafine!! Ustun espri yetenegimi sergilemis oldum kizlar :) Metabolizmik olaylar var isin icinde derim, yoksam ki ben azicik dikkat ediyosam n'oluyim. Ya da Brokeback'e cikayim, bugunlerin moda deyimiyle :P