Çarşamba, Aralık 14, 2005

Yolculuk oncesi

Ohhohhohhoy, az once ciziktirdigim seylerin bazilarini verdim, en azindan bos durmadigim izlenimini yaratmis oldum. Gerisini de bu aksam verip kurtuluyorum insallah.

Bu aksam mall’a ugramam lazim, hala eksikler var. Ev dandini. Bavul mavul, tabii ki ortada yok. Camasir yikamistik hafta sonu, onlar da sepetin icinde ve evin bilimum yerlerine asili bir sekilde melul melul gozumun icine bakiyorlar bizi topla Yesilerik diye. Once onlari toplayip sonra da bavul toplamamiz lazim. Bi de artik kilo siniri 70lb degil 50 lb mi ne olmus bavul basina, n’apcaz bilmiyorum. Bu havayolu sirketleri de para koparmak icin ne yapacaklarini sasirdilar artik.

Hava gene dokmeye basladi, hay ben bu karin… Yarin da dokecekmis, insallah zamaninda yakalayabiliriz ucuslari. Ucak kacti mi geliyorlar bana. Gecen seneki yolculuk tam bir fiyaskoydu, umarim bu sene daha sansli oluruz. Uc aktarmamiz var, son durak tabii ki Istanbul. Ve tabii ki kendimi hic yarin gidecekmis gibi hissetmiyorum, Galiba artik iyice ka$arlandim.

Buralarda da bi allahin kulu kalmadi. Parazitler yok, finaller de gecen hafta bitti cunku. Sokaklarda bi IssIzlIk hakim. Ama tam bir IssIzlIk, cunku normal zamanda da burasi hep IssIz. Bana da geliyorlar boyle in cin top oynadigi zaman. Iyi ki gidiyoruz diye dusunuyorum o zaman.

Iste boyle. Ayy, dun gece uykum kacti. Bloglara bakindim, sonra Sugibi’nin Oturma Odasi muhabbetine katildim, pek hosuma gitti. Sonra yattim, cok soguk oldu, bi bir saat daha uyuyamadim, sabah yataga yapistim o yuzden. Ama simdi iyiyim ve ayigim, allahim bu yumurta nelere kadir boyle.

9 yorum:

ycurl dedi ki...

Yesilerikcim,
iyi yolculuklar diliyorum ve guzel bir tatil gecirme dileklerimi iletiyorum. Umarim o 3 aktarmali havayolu sirketi Delta degildir. Gecen mayista ucakta ariza ciktigi icin butun aktarmalarimi kacirmistim. Yarin gidebilirsin ancak dedi bir yetkili ama ben yine de sabirla sira bekledim (uluslararasi ucan tek ben vardim buyuk olasilikla ucakta) ve aglamakli bir yuzle adama 'ben ne yapicam' dedim. Adam ayarladi ve hayatimda ilk kez first class uctum butun ucuslari. Delta tirmiklanmayi fazlasi ile hakediyor. Ama xmastan once yola cikacaginiz icin bir sorunla karsilasacaginizi sanmiyorum. Sevgiler...

fethiye dedi ki...

iyi yolculuklar! benim tekrar gidesim var ama olmuyor tabii oyle :(

simiole paris carnet dedi ki...

ayy yine de heyecanli bisey bu turkiye ye gidis. sen simdi birsey hissetmiyosun ama ben seni bir de ataturk havalimaninda valizleri kaptigin an goreyim. insanin ici hep bi pirpir oluyor. Kac gun kalacaksin?

Adsız dedi ki...

iyi yolculuklar!!
umarim hergunun cok keyifli gecer Turkiye'de..
ben de gitmek istiyorum hemde hemen :) biktim bu her yerde calan Christmas sarkilarindan... ama nerde???
Felix..

Selen dedi ki...

Iyi yolculuklar Yesil Erik. Sevdiklerinle mutlu bir tatil olu rinsallah. seni sobeledim ben bu arada. Firsat bulursan yazar misin?

şugibi dedi ki...

hadi çabuk gel:)

tavsan dedi ki...

iyi yolculuklar gusel arkadasim. bol eglenceli, bol hasret gidermeli bol "iste bu ya" havasinda bir Turkiye tatili diliyom size;)

YesilErik dedi ki...

eh, hadi biz kactik. 2 hafta kalacagizdir. ycurl, fethiye, istediginiz bi sey olursa bana yahoo'dan mail atin.
icimiz pirpir ediyor, sonunda :)

muuaaahhh, herkese..

wizkid dedi ki...

demek sonunda gidiyorsun..
iyi yolculuklar dilerim.