Salı, Kasım 22, 2005

Findik fistik filan

Ustume bir telas, bir yerinde duramama hali geldi. Gene kahveden mi diyecem ama yok, bu tatilden tatilden. Bitse de gitsek, ciksak artik su tatile diyorum. Canim alisveris filan yapip vakit oldurmek istiyor. Gidip servis tabagi neyin alayim. Sonra hemen yarin ve obur gun olsun, dokulsun herbirkesler evimize. Amanin, evi de supurmek lazim. Aksam vakti nefret ediyorum o aleti calistirmaktan ama mecburuz. Her taraf kabuklu yemislerin piyuvvvvv diye oraya buraya ucusan minik kardeslerinden doldu. Kis geldi mi biz kabuklu yemis yer olduk buralarda. Ceviz, badem, findik, pecan bi de ben ozellikle Brazilian nuts diye bi yemis var, onu cok seviyorum. Burada argoda NiggerToes da deniyormus ona, amerikali bir arkadasimiz soyledi. Markete gittigimizde Erik’e hadi NiggerToes da alalim diyorum, sonra sesimi alcaltmam gerektigi dank ediyor kafama. Sonra kikir kikir guluyoruz. Yaa, igrenc bu adamlar yaa diye. Ne bicim isim takmislar guzelim yemise… Neyse efenim, eminim onun da parcalari var yerde supurulmesi gereken.

Hava eksilerde filan segrediyor, bense evden cikarken amaaan atkiya da ne gerek var dedigim icin disarida donmakla mesgulum. Allahtan sapkami almisim. Boyle dolasinca da herkes beni fransiz saniyo. Eskisi gibi. Ha evet, buralara ilk geldigim zamanlar oyle bi olayim vardi. Bu bahsettigim sapkam o zaman yoktu ama saclarim kisaydi ve her onune gelen bana fransiz muamelesi yapiyordu. Hatta en komigi Paris’te olmustu, gelip gelip fransizca bi seyler soyluyorlar fransiz oldugunu tahmin ettigim bir takim insanlar, eeeeehhhh dediydim sonunda yetti beah. Askuz me, but I’m not French… Neyse ya, nerden nereye…

Bugun bizim katta bi elemani daha mezun ettik, pizzasini, pastasini yedik, sampanyasindan icip kendisine basarilar diledik. Simdi ne diye sadece bi dilim yedim pizzadan diye hayiflanmaktayim. Cok aciktim.

Aksama da kar yagacak diyorlar. Hatta butun tatil boyunca yagip milletin seyahat planlarinin icine etmeyi planliyormus hava. Buradan kendisini kiniyorum. Durdu durdu kudurdu yani. Hayret bi sey… Bu yazi da sonlara dogru zacmalakta olup su an sona ermek uzeredir.

4 yorum:

pinomino dedi ki...

YesilErikcim sobelendin!!!!ne kadar sanalsin anlat bize:))))

aklimdangecenler dedi ki...

Senmi pisiriyorsun hindiyi de bakiim ?? Ben inadim cok fena almadim almicamda, o gun kirmizi et tuketeyim diyorum soyle bol baharatli filan hehehehe...Saka bi yana gelen giden yok bize e essek gibi hindiyi pisirince 2 ayda zor tuketiyoruz....Simdiden bol keyifli bir tatil diliyorum...

mono dedi ki...

ben de tatil istiyorum, keşke herkes herkesin bayramında tatil olsa dimi :)

YesilErik dedi ki...

Pinocum, tamam anlatirim sekerim :)

Aklimdangecenlercim, Erik'le birlikte yapacagiz iste. Gerci kendisi hayir sen yapacaksin ben karismam dese de oyle olmayacagini biliyoruz. Barim siz de kucuk bir kus pisireydiniz sekerim, maksat geyik olsun :) Size de iyi tatiller diliyorum.

Evet Pinar, super oluyo oyle. Ben gavur kolejine gittiydim, orda oyle oluyodu, hem hiristiyan hem musluman tatilleri, bizim milli bayramlar, onlarin milli bayramlar derken, guzel geciyordu hayat :)

Simdi Ninecim, iltifatin icin cok tesekkurler once :) Hemennn iltifat olarak da alirim yane :P Gelgelelim, su anda malesef pek oyle degilim. Eskiden biraz oyleydim sanirim ama gene de sac ve sapkanin etkisi epey var sanki.. Operim.