Salı, Temmuz 19, 2005

Uctu uctu, parmak ucu uctu!

Cok sevgili capon bicak ureticileri, lutfen sattiginiz o keskin mi keskin, sapi hafif mi hafif, super bicaklarinizin paketi uzerine su ibareyi de eklemeyi unutmayiniz: Takashi mikushi tokyo fukui-san?!!! Turkce meali: Kullanmasini bilmiyorsan oynama kardesim, dert mi acacan sen basimiza?!!! Benim gibi mutfakta kendi basina ascibasicilik oynayanlar icin lazim olabilirdi de hani, o yuzden diyorum.

Dun aksam yeni capon bicagimizla yesil sogan dograrkene bi baktim benim bas parmagin ucundan ufak bi parca yok. Cok tuhaf bir histi dogrusu, tam olarak aciydi diyemeyecegim. Ama parmagima baktigimda “ha xtir, gitmis ya parcasi bunun” dedim ve biraz panige kapildim. Hemen buzluktan bi buz parcasi kapip ustune kapadim, sanki yanik bir bolgeyi tedavi ediyormusum gibi. Bi sure sonra baktim yerde suyla karismis kirmizi damlaciklar var. Eh, haliyle kanamaya baslamis. Hemen bir pecete kaptim, ustune bastirdim. Biraz bekledim. Durmadi kanama. Eeeh, bekleyemeyecegim deyip zalak gibi soganin geri kalanini dogramaya geri dondum. Kopan parcayi da bulamadim, herhalde salataya karismistir dedim. Neyse tek elle salatayi hazirlayip bitirdim. Baktim hala kaniyor. Kolumu yukari dogru kaldirdim, bi 10 dk kadar oyle tuttum. O sirada Erik geldi. Hayatim parmagimi dogradim, hatta parcasi da galiba salatanin icinde dedim. Iyi yeriz o zaman biz de, himmm, ne de lezzetli olmustur simdi dedi. Biz boyle yamyam bi cekirdek aileyiz iste, yaaa. Ileride cocuklarimiz bizi dograyip yerse sasirmamak lazim herhalde. Neyse, kanama bi yarim saat sonra durdu. Benim de parmagima yanlislikla su degdigi zaman elektrik carpmis gibi bir hisse kapilmam disinda bi sikayetim yoktur.

10 yorum:

ashkar dedi ki...

seninki yaptığı işe kendini katmak kıvamında olmuş :) geçmiş olsun

Deniz dedi ki...

Gecmis olsun Canim, zor gecer o simdi. Gectigimiz aylarda ben de peynir kesecegi ile parmagimi ucurdum, aynen oyle cok acimamisti, yalniz sonra benim gibi yara kabugu ile oynayan bir tipsen o yarayi rahat birakmiyorsun, oynaya oynaya haftalarca gecmemesini sagliyorsun tip kesiklerin, bir de mikrop kapabilir tabii...

Ben de korkunc sakarim, solak oldugum icin mutfaktaki bir suru sey ters bana zaten. An itibari ile elimde bes kucuk kiseik dort tane de (biri subatten beri duruyor) yanik izi var mesela. Madecasol mutfak esyasi sayiliyor bizim evde:))

Adsız dedi ki...

koptum gittim okurken, guldum bi yandan ama cok gecmis olsun sana. oyle bi anlatmissin ki aklima Kill Bill'deki su kadinin kafasinin ustunun ucmasi sahnesi geldi. dedim capon bicagi kullanmamak lazimmis demek ki. ben de zaten yeteneksiz biseyim, elimde tukenmez kalem birsey yazarken bir yandan da butun elimi boyayabiliyorum. kimbilir capon bicagiyla birsey dogramaya kalksam senin gibi parmak ucuyla yetinmem birkac parca da ustune veririm:)
gecmis olsun sana tekrar. belkim yarabandi ile sararsan rahatsiz olur ama su felan degmez.

wizkid dedi ki...

iiiiyyykk cok kotu oldum okurkenn yazma boyle seyler. hayatta dayanamadigim seylerden biridir kesikler. gecmis olsun .

dreambyduru dedi ki...

geçmiş olsun...ben de mutfak da pek sakarım...geçenlerde ucu tırtıklı küçük bir bıçağı birkaç kez sol elimin serçe parmağının üzerinden geçirdim, tam etle tırnağın birleştiği yerde ilginç bir desen meydana geldi, o minicik yerden o kadar kan akabileceğini hiç düşünmemiştim...

Adsız dedi ki...

Çok geçmiş olsun , biraz gecikmeli oldu ama ben de ancak dönebildim.
neymiş biraz daha dikkat..

YesilErik dedi ki...

Tesekkur ediyorum arkadaslarim. Hepimizde var biraz sakarlik gordugum kadariyla :) Kopan parcalar buyuk olmadigi surece problem yok herhalde. Ayy, pardon ya Wiz, gene icin kalkiyor herhalde ama :) Yara sandigimdan cok daha cabuk iyilesiyor bu arada.

Mertcan, tavugun tuylerini yakma olayini ben de hatirliyorum cok net. Ve yanik protein kokusu duydugumda aynen dedigin gibi aklima o tavuklardan baska bi sey gelmiyor.

Ashkar, oyle de diyebiliriz. Hatta oyle desem sakarligimi kapatir biraz belki, iyi olur :)

Denizcim, Madecasol nedir gulum? Hic anlamadim ben :( 10 puanlik tahmin hakkimi kullaniyorum ve acaba bir cesit merhem midir diyorum.

Tavsancim, yorumunu okudugumdan beri KillBilldeki o meshur capon kilic ureticisinin adini hatirlamaya calisiyorum, hani kadin kahramanimiz onunkisinden baska kilic kullanmam diye tutturuyordu ya. Bir turlu aklima gelmemekte, gicik olmaktayim.

Pirikcim, tirtikli bicakla benim de bir iki ufak tecrubem oldu. It's not pretty at all. Hem desen, hem de sonrasi :)

JackDavid, doktordan donuyorsundur diye umit etmekteyimdir.

Adsız dedi ki...

hattori hanzo!
valla dun ben de tam hatirlayamadiydim; simdi senin sordugunu okuyunca biran belirdi isim kafamda. gerci unutmasi kolay da degil; hanzo ne de olsa(igrenc ama oyle napiim:)
parmaginin cabucak iyilestigine sevindim:)

YesilErik dedi ki...

Hah, HattoriHanzo, tabii ya. Lufthanzo gibi :P Sagol Tavsancik, kendim bulamayacakmisim gercekten de.

Sevgili niennaspruce ve Wiz gibi icini kaldirdiklarim, cevreye verdigim rahatsizliktan dolayi uzgunum. Ama eylemlerim devam edebilir.

yuvakuran dedi ki...

Any sort or type of profanity is NOT suitable for a lady, avaoid at all times by all means !!