Salı, Haziran 21, 2005

Isler

Gunlerdir masamda aradigim zalak postit’i klavyenin altinda buldum. Hemen bi seyler yazip bi yerlere post edeyim: Offf

Yaptigim isin hic bir yere varmamasindan ve bir yerlere varmasi icin yapmak zorunda kalacagim amelelikleri dusunmekten s1k1ld1m. Kelalaka bir bransi olan bir hocayla calisirsan boyle olur. Ben galiba kendi bransimla ilgili calismalara yogunlasmak istiyorum. Iyice cekilmez bir hal almaya basladi bu durum. Yaptigim seyin degeri bilinmiyormus gibi hissediyorum. 1,5 yildir ayni seyle ugrasiyorum ve bundan sonraki atilacak her gereksiz adim beni sinirlendiriyor. Gidip ev kadini olsam hic olmazsa ev kadiniyim der bunu kabullenip otururum kicimin ustune. Buraya her gun gel, sonunda elde olacak sifir. E, ne anladim ben bu isten. Boyle kariyer mi olur. Bugun ilk defa keske kontratim yil sonuna kadar olmasaydi diye dusundum.

Dun gece de uyku tutmadi, bu ustteki gelismelerden bagimsiz olarak. Bazen cok agir geliyor gece ustume. Sanirim bir gun onceki fotograflar bana pek iyi gelmedi.

Iki uc gundur de bir garip hissediyorum kendimi. Karnim birdenbire acikiyor, bir agri saplaniyor mideme. Hemen bir seyler yemem gerkiyor. Su iciyorum, susuzlugum hic gecmiyor, neredeyse hic icmemisim gibi hissediyorum. Basim sik sik donuyor. Dun evdeki saglik kitabina baktim, sanirim sekerle ilgili bir durum var. MG’yle Erik tansiyonumu olctuler, biraz yuksek cikti. Bugun bir ara gidip kan degerlerime baktirmak istiyorum. Ama kime gitsem, nereye gitsem hic bir fikrim yok. Basit bir kan baktirma icin ne tur bir prosedur uygulanir? Burada her sey prosedurlere gore yapiliyor ya. Once onu cozmem lazim sanki. Direk acile mi gidilir, yoksa sigorta sirketini bi arasam mi.. Gene kendimi iyice yabanci hissettim buralara. Once bi oglen yemegi yesem belki biraz kafami toparlayabilirim, iyi olur herhalde.

5 yorum:

ashkar dedi ki...

geçmiş olsun. bir poliklinik işini görür sanırım. tekrar geçmiş olsun

YesilErik dedi ki...

Tesekkurler. Sanirim sistemi cozdum, yani poliklinigin buradaki eslenigini buldum.

Deniz dedi ki...

Yesil erikcigim, tatilin gelmis. Baska bir aciklamasi yok bunun. Hadi git biraz sen. Olmadi evde otur. Biliyorum nasil birsey, bende de mevcut o ic sismeleri, odalara sigamiyorum gibi geliyor.
Ayrica danismanin iyisi diye birsey yoktur. Oksimoron o. Dogalari geregi ise yaramaz/hain/kotu/ yetersiz/cok sey bekleyen/ hicbirsey beklemeyen/ asiri ilgili/asiri ilgisizlerdir.

Koyubeyaz dedi ki...

Sevgili Yesil Erik,

Denizin dedigi gibi ve tipki benim hissettigim seyleri hissettigin icin senin tatilin gelmis diyorum bende. Git biraz kafani dagit bir yerlerde iyi gelicektir emin ol.

YesilErik dedi ki...

Galiba haklisiniz kizlar. Ama bu aralar hicbir yere ayrilacak durumum yok, belki haftasonu icin bir seyler yapmaya calisabilirim.