Pazartesi, Kasım 09, 2009

Yarım zamanlı durumu-bizden haberler

Buradayım blog. Kasım ayının ılık bir gününden merhaba.

Öğlen yemeği vakti, evdeyim. Hayır yemek için değil. Haftanın iki günü evden çalışıyorum, iki günü ders vermeye gidiyorum. Tempom genelde hafif. Bizim için iyi oldu bu dönem. Hayatımda yapmadığım kadar ev işi yapıyorum bir de. Maşallah hiç bitmek bilmiyor, zor yetişiyorum :)

Kirpicik yuvada. Neredeyse iki ay oldu başlayalı. Pek ağladı ilk günler, kolay olmadı ama şimdi çok mutlu. Kendine göre bir düzeni var. Yuvanın en kötü yanı evimize pek çok hastalığın giriş yapmış olması. Croup, kulak iltihabı, soğuk algınlığı, hepsinden gecirdik maalesef. Sadece Kirpicik değil, Erik'le ben de ayakta geçiriyoruz bir sürü hastalığı. Ben bu hafta faranjitimsi bir şey oldum mesela. Sesim borazan. Bir haftadır sürünüyorum, bugün sonunda hastalık iniş gösterdi.

Halloween'i geçirdik, yuvada ufak bir partimiz oldu. Bakalım Kirpicik'i bulabilecek misiniz aşağıdaki fotoda? :)

7 yorum:

bgm dedi ki...

yuvanız hayırlı olsun. hızlı bir giris olmus okul olayına.. :))
su hastalık olayı, okul ilişkisinin başladıgı ilk sene herkeste oluyor maalesef, benim hasta olmadn işlk yılı geciren cocuk duymuslugum yok!

ycurl dedi ki...

Aaa super haftada iki gun ders vermeye gidiyorsun yani. ben de oyle bir is istiyorum -kiskandim evet evet :))- Kirpicik kocaman olmus ya daha yeni dogmamis miydi o? Gozleri neden nemli annesi bu resimde?

YesilErik dedi ki...

Sagol Bgm Teyzesi, iyi gidiyor yuva valla :)

Ycurlcum, evet su siralar cok iyi oldu part-time olayi ama gene de muallak bir vaziyetteyim, cok tavsiye etmiyorum. Evet, Kirpicik daha yeni dogdu sozum ona. Ama bak zaman ne cabuk geciyor, bir bakmissin seninki gelmis bir yasina :) Gozleri nemlidir, kapiya yoneldigim anlarda aglamaya pek meyilli oluyor kendisi. Herhalde oyle bir iki yas akitti.

CeM dedi ki...

hepsinin suratlari asili/mutsuz ama bir yandanda goturuyolar meyvalari =)

Bu arada ciddi ciddi senide 'anneler' bloguna transfer ettik Yesilerik. Artik politika molitika zor buluruz bu sayfada =P

Bu arada nazara inan ben, nazar degmesin Masallah diyorum oglusunuza =)

CeM dedi ki...

Sanirim klavyem 'bu aradaya' takilmis yazarken, bu arada bunuda diyeyim dedim =P

Açalya dedi ki...

hep bagisiklik sistemi guclenecek diye avutuyorum kendimi bu kres hastaliklarini duyunca.
Kresi de pek sirinmis, 4 cocuk sadece, ne guzel...

YesilErik dedi ki...

Valla hakkaten bir anne blogu oldu burasi. Napalim, cocuk olunca insanin butun hayati oluyor cocuk, o da buraya yansiyor.

Acalyacim, 10 cocuklar aslinda ama iki ogretmen var. Eyalet kurallari 1'e 6.