Perşembe, Ağustos 20, 2009

Dun aksam

Dun aksam Kirpicik uyuduktan sonra annemle televizyonun karsisina kurulduk. Bir yandan da bir seyler atistiriyorduk. Dusundum. Belki bir 60 yil sonra ne annem ne ben bu dunyada olmayacagiz. Bu yasadigimiz evde kimbilir kimler yasayacak. Hayat nasil degisecek. Kirpicik neler yapiyor olacak? Bazen her sey bos ve ayni anda bir o kadar anlamli geliyor. Kendimi filme geri verdim. Anneme bir dilim daha elma uzattim.

4 yorum:

Ozguranne dedi ki...

Anneannemin mevlütünde, hoca bundan yüz yıl sonra bugün yeni doğmuş bir bebek bile belki ölmüş olacak demişti. Tüylerim ürpermişti, bir yandan da rahatlamıştım. Hepimiz ölücez, ama yaşam devam edecek. Yaşam sürdükçe, insanlar doğmaya devam ettikçe bu bana daha katlanılır geliyor nedense... yeter ki soyumuz tükenmesin.

Ölüm olduğu için hayat anlamlı belki.

sevgiler, afiyet olsun:)

huysuz dedi ki...

yapılabilecek en güzel şeyi yapmışsın erik'im :)

CeM dedi ki...

bu dusunduklerini ben'de dahil olmak uzere bircok kisi dusunuyor sanirim. Ben mesala benim bahceye gecen bir suru agac felan ektim, dedim meyvalarini ben degil baskalari yiyip tadini cikaracak dedim =)

Diger yazilarin icinde kisa kisa notlar: Tampa'ya gidiyorsaniz kesin Clearwater beach'e gidin derim, kumsali ile unludur ve tek gecerim orayi Floridaki diger kumsalara karsi.

Turkiye'de cocugun Amerika'da bence daha cok Turk gibi buyur =) bizlerin burda daha cok milliyetci olup, ulkemizin kiymetini daha iyi anlayip Turk gibi yasadigimiz gibi. Turkiye'de zaten simdi gencler ya irkci gruplarin elinde yada tarikatlarin arasinda gidip geliyorki, bu gidise birileri dur demezse senin cocugu'nun genclik caglarinda fetoscularin eline gecmis olabilir bircok universitede. Zaten starbuckslardan tut kulandiklari kelimelere kadar elinde para olan kesim Amerikanci takiliyor Turkiye'de. "ne mutlu Turkum' demek bile fasist bulunuyor =)

Size ailecek iyi tatiller.

YesilErik dedi ki...

Clearwater Beach'e gidilmistir efendim! Sevgiler :)