Salı, Nisan 07, 2009

Pifff

Buraya her istedigim seyi yazdigim gunleri cok ozluyorum. Simdilerde iyi arkadaslarimin yani sira bazi gereksiz insanlar da okuyorlar blogu maalesef. Saftorik Yesilerik, iyi tanimadigin insanlara ne diye guvenir de soylersin?

5 yorum:

YOK Kİ dedi ki...

Cok kisisel oldu deyip yazmaktan vazgectigim zamanlarda benzer hislere kapiliyorum ben de. Baska bir bloga mi gecmeli, sifreleyip kapimizi istediklerimize mi acmali?

gunebakan dedi ki...

yesil erikcim sirf bu nedenlerle blogunu silip, yeni blog acmis, bunu da kocasina bile soylememis bir kisiyim. eskiden linklerin arasinda ben de vardim hatta, yeni tanismiyoruz yani. ama insanlarin zevzeklikleri yuzunden kendimi gizleme karari aldim. simdi rahat rahat yaziyorum valla, ayse darilir, fatma gucenir, ahmet okuyor diye kasmadan...
ama kendini gizlersen haberimiz olsun yahu, kaybetmeyelim izini:)

FİGEN KARAVAŞ dedi ki...

Boş ver gülüm yaa yaz sen bakma o gereksizlere !

Başka bloga gececek olursan çaktırmadan haberimiz olsun:)

Sıkma kendini bosverrr yağ surme ekmeklerine...

kurşunkalem dedi ki...

"Gereksiz insanlar" nitelendirmenize,nedensiz olarak ben de giriyorsam eğer,ki bu kendimi tanıtmadığım,yorum bırakmadığım ya da blogum şifreli olduğu için olabilir,çok üzüldüm.Blogunuzu arkadaşlarınızın verdiği linklerden buldum ve söylemleriniz,sizin deyiminizle istediğiniz herşeyi yazmanız hoşuma gittiği için okuyorum.Böyle bir tanımlama yapmak yerine,isteğinizi açıkça belirtirseniz,kendi adıma,blogunuzu listemden silebilirim.Eğer üzerime alındıysam bunu da bilmek isterim.İyi günler...

YesilErik dedi ki...

Tesekkur ederim, sanirim bir sure daha boyle devam edecek. Sifreli yapmayi dusunmuyorum, o zaman tesadufen beni bulup okuyamaz kimse ve yeni insanlarla tanisamam diye o kapiyi da kapamak istemiyorum.

Gunebakan, merak ettim seni simdi :) Aklimda birisi var o musun degil misin diye iki gundur merak ediyorum :)

Sevgili Kursunkalem, sizi kastetmemistim, uzerinize alindiysaniz uzgunum. Sadece eskiden daha ayrintili yazabiliyordum, daha guzel paylasimlar oluyordu, onun icin hayiflandim iste biraz.