Çarşamba, Mart 04, 2009

Biraz Omurga Sayin Calislar!

Bu kadar kendi icinde celisen ifadelerin yer aldigi, berbat bir yazisini daha okumamistim Oral Calislar'in. Buyrun buradan yakin.

Once dini siyasete alet eden dinci politikacilarla gercek dindarlari "dindar" catisi altinda birlestiriyorsun. Sanki laik olan bir kisi dindar olamazmis havasi yaratarak. Sonra yazinin ileri kisimlarinda bunlar birden Islamci kesim oluyor. Ne seriat, ne darbe diye bagiran cigliklari duymazdan gelip, laikler de darbeci iste canim gibi bir hava estiriyor.

Cok partili sistem tikir tikir isliyor sanki Turkiye'de. Su anki iktidarin bulastigi demokrasi ayiplari, dinleme skandallari, yarginin onune gecme ve yolsuzluklari sorusturmanin onune gecmek icin attiklari taklalar, bunlarin hepsi demokrasiye sigiyor cunku!!!!! Valla cok iyi ogrenmisiz cok partili hayati, oyle boyle degil. Iyi oturmus sisteme, ne diyeyim.

Yaziklar olsun sana Oral Calislar. Tabii ki artik Cumhuriyet'te yazamazsin. Senin gibi omurgasizlar barinamazlar orada zira.

Bak bakalim Turkiye Iran'a doner mi, yoksa donmus mu bile? Laikler halktan uzakmismis... Sen ne kadar yakinsin merak ediyorum. Su yaziya bir bak!

2 yorum:

huysuz dedi ki...

yıllardır annemle aynı şekilde konuşup dururuz bu adamı, en sonunda yapamadı gitti zaten. ya karısına ne demeli?

aysema dedi ki...

Bilerek ya da bilmeyerek ülkeyi uçuruma sürüklüyorlar... Oral Çalışlar uzun zamandır yalpalıyordu zaten.

Adetim değil,ama lütfen sayfamdaki son yazının resmine bir bakın. Belki görmüşsünüzdür, belki de yurt dışında olduğunuz için gözden kaçmıştır.

Artık padişahlıklarını ilan ediyorlar...