Cuma, Şubat 29, 2008

"Örnek" bir sanatçı

Bir sanatçı için düşebileceği en korkunç durum kafasının içinin örümcek ağı tutmasıdır herhalde. Ne tür bir üretkenlik bekleyebilir ki insan o zaman kendinden; hangi beyinleri gıdıklayabilir?

"Kadın ile erkek eşit değildir"

Hani böyle bir laf etti ve konu felsefik bir tartışmaya kaysa içim yanmayacak. O karısını kıskanırmış ama karısı kıskanır fakat belli etmezmiş. Oh ne ala memleket. Hoşgeldin erkek hegamonyası.

6 yorum:

ycurl dedi ki...

Acikcasi Osman Yagmurdereli'yi sanatci olarak nitelendiremiyorum. Zaten soyledigi bir sarki bile aklina geliyor mu dusununce. Benim aklima gelmiyor bile. Ama haberin altindaki yorumlar daha zavalli geldi bana.

Alp ve Ege'nin Annesi dedi ki...

Kimgillerin vekili? Farkli mi dusunecekti, hic sasirmadim!

Aslı Cin dedi ki...

Bazen düşünüyorum da,

ağz olan konuşuyor yeşil erikciğim.

Meltem Sozer dedi ki...

Bence bu saçma konuşmaları dikkat çekmek ve gündemde kalabilmek için yapıyorlar. Ne kadar az ciddiye alırsak o kadar çabuk akıllanacaklar.

ginger dedi ki...

Bir tek şeyi merak ediyorum gerçekten.Osman Yağmurdereli bu partiden aday olmadan evvel yada seneler evvel de böyle mi düşünüyordu.Yoksa kendini kanıtlama,bende sizin gibiyim deme isteği midir bu partisindekilere?

Meltem dedi ki...

Bu şahsı sanatçı olarak nitelendirmek gerçek sanatçılara hakaret olur. Kadınları ikinci sınıf gören benzer ifadeleri Acun Ilıcalı da kullandı geçenlerde ne yapmaya çalışıyorlar anlıyoruz aslında.