Salı, Eylül 25, 2007

Aksamustu yazisi

Himm, buraya yazmayali epey oldu. Su anda sosyal aktiviteler acisindan pek bir kafami kasiyamaz durumdayim. Her gun ufak tefek isler cikiyor. Bu bahari atlatirsam gerisi Allah kerim.

Islere guclere daha az yogunlasiyorum sanki. Gelecek haftaya da bir sunumum var, tam islerim birbirine girmisken. Oturup isler bakiniz boyle birbirine girdi diye anlatacagim herhalde. Dusuncesi sinirimi bozmakta. Bir de bizim grupta "ah bak ben senden ne kadar da daha bilgiliyim" diye senin de bildigin seyleri sana bir cirpida siralayan minik hirs kupu seklinde dolasan yaratiklar turedi. O yetmiyor, labdaki her hareketim ilgiyle izleniyor. "Himm, ne cok kitap karistirdin, cok derin bir discussion yazacaksin galiba"ya kadar yorumlar kulaklarimi cinlatir oldu. Oldum olasi nefret etmisimdir boyle tiplerden. Ama epey ..klemez davraniyorum. Bilmiyorum, kendimi de sasirtiyorum bu cool tavirlarimla. Gene de sinir bozuyorlar bu tur insanlar.

Minik insanlar ve onlarin minik problemleri, minik birbirlerini cekememezlikleri, minik sirretlikler. Minik ah ben ne kadar muhim bir sahsiyetim aslinda, beni kimse aptal yerine koyamaz, hirlayiveririm tripleri. Hepsi de ne minikler aslinda.

Gazete de pek okumuyorum bu aralar. Bi mahalle, bi Malezya muhabbetidir gidiyor. Kose yazarlarina gun dogdu. Ayrintili okumuyorum ama hepsi bu konuyu oya gibi islemekteler.

Mahalleye koyuyim, Malezya'ya da koyuyim. Hatta Malezyali bir mahalleyse gozume gorunmesin.

Canim temcit pilavi degil ic pilav cekiyor benim, hadi bakalim.

4 yorum:

Alp ve Ege'nin Annesi dedi ki...

Guldum bu yaziyi okuyunca dun gec saatlerde, özluyorum senin yazdiklarini, cok keyiflenerek okuyorum, cok ara verme, bizi senden mahrum etme...Sevgiler...

ne yazdı ne yazamadı dedi ki...

aaaaa yeşilerik küfür etmiş!!!!!!!!:))))))))))) ne güzel.bu kadar yürekten küfür eden insanları hep çok sevimli bulmuşumdur. boyle içimi ısıtırlar.:D oh ağzına sağlık diyorum.

Unknown dedi ki...

Hem bunlarin arasinda yasayacagiz, hem kucuklukleri bize bulasmayacak.... Zor is.

Punto dedi ki...

Hiç bir şey kaybetmiyorsun gazeteleri okumamakla. Ayrıca okuyup sinirleneceğine, okuma daha iyi diyorum. Ben de okumuyorum küfretmemek için.