Cuma, Ağustos 04, 2006

$u BBC

Ay bu BBC kafadan kopariyor gene… Epeydir girmiyordum su ‘Have Your Say’ kismina. Bugunku basliklardan birisi soyle: Irak ic savasa dogru mu gidiyor? Heyyt be, Irak dosdogru gitmis, ic savas duvarinda beynini patlatmis, bunlar hala tosladi mi toslamadi mi duvara onu tartisiyorlar. Tartisin guzelim, tartisin. Hele su Pustcu/Playerci zihniyetin, ama biz onlara ozgurluk/demokrasi getirdik, simdi kiymetini bilmiyorlarsa suc onlarin tarzi yorumlari kopartiyor yani. Yok ben sinirlenmem, bir bakayim diyen olursa buraya buyurabilir. Allah allah, tam dukkani kapatip cikmak uzereyken de rahat bi tarafima batti benim de.

1 yorum:

ubp dedi ki...

Bir dialog:
X: Ordadogu'da bizden neden nefret ettiklerini anlamiyorum. Israil'den baska kimse bizi sevmiyo o bolgede.
Y: Belki siz Isral'i desteklediginiz icindir.

X: Destekliyoruz cunku, bizi tutan tek ulke o. Baska kimse bize ucus izni vermiyo mesela o bolgede. Tabii ki Isral'i savinacagiz, onlar bizi sevmedigi icin biz de tek bisi seven Israil'e destek oluyoruz.

Y: Acaba, siz Israil'i desteklediginiz, hatta orda o ulkenin kurulmasina yardim ettiginiz icin sevilmiyor olabilir misiniz ? Yani adamlarin dibine surekli kendileriyle savasan bir ulke kurdurursaniz pek sevilemezsiniz bence.

X: Bak ben hic boyle dusunmemistim.

..dusunsen sasardim zaten :)