Çarşamba, Temmuz 12, 2006

Jabba the Super

Bir Cuma aksami. Erik’le sinemadayiz. Supermen Donuyor'u izlemek icin hazir ve de nazir isiklarin kararmasini bekliyoruz. Neden Supermen? Eeeh?!! Merak daha cok. Yoksa diger dunyalilar gibi ‘Super’ morale ihtiyacimiz oldugundan filan degil :P Film baslamis miydiiii, baslamak uzere miydi emin degilim. Yanimiza amerikali bir teyzeyle amca oturdular. Teyzemi ayakta gormedim ama oturur haliyle epey heybetliydi. Bir kac yiyecek hisirtisindan ve bir iki saniyelik o yana oturan yeni insana isinma doneminden sonra teyzemle amcam bir iki seye gulustuler, sonrasinda bir gaaarrkk sesi ve arkasindan bir ‘excuse me’, sonrasinda ise Yesilerik’in midesinin neredeyse ters donmesi durumlari yasandi. Kadinin midesinin icini kokladim resmen, iggggk!!! Gayri ihtiyari bir offff cekiverdim, soyle sekiz ‘f’lisinden… Sonra da boyle acik acik ofledim diye utandim azicik. Bir saniye kadar sonra ise diger yanimda oturan Erik’ten yuksek bir fisilti seklinde Jabba the Hut yorumu geldi. Artik kendimi tutamaz halde ben de sinirle gulmeye basladim. Neyse, filme gecebildik. Supermen yakisikli cocukmus, film de hizli basladi gibilerinden dusunurken yanimdaki Jabba’nin ota boka ‘awww, ehehuhe, hiohaaa, ahhaaha’vari tepkileri bizi iyiden iyiye uyuz etmeye basladi. Butun sinema susuyor, hep birlikte bunu dinliyoruz. Beyhude bir bicimde bir tane kaysana dedim Erik’e, gene gegirir filan, bari tekrar midesini koklamayayim. Velhasil, filmi bitirdik ve tabii ki de filmi begenmedim. Nasil begenebilirim ki? O gun o salonda o saatte oturan kim begenebilirdi ki filmi? Simdi o yuzden eee, nasildi supermen, donusu muhtesem oldu mu falan denirse valla bilmiyorum, tekrar izlemem lazim derim. Bu sefer mumkunse yaninda StarWars’un karakterleri bonus olarak gelen bir supermen degil sade bir supermen rica edecegim…

4 yorum:

Doruk dedi ki...

Sayfanı açtığımda Doruk da yasnımdaydı, birden heyecanlandı Jabba'yı görünce:) O nasıl, Superman'de mi yani, diye sesli sesli düşünürken yazıyı okudum da epey güldük. Çok yaşayın e mi!

YesilErik dedi ki...

Caniiim :) Sevgiler Doruk'a, oyle heyecanlandirdigim icin kusura bakmasin :)

ycurl dedi ki...

yesilerikcim,
Cok guldum okurken ama merak etme sadesi de o kadar iyi olmamis. Mesela, 'batman begins' kadar basarili gelmedi bana ama galiba insan faktoru batman'de agir oldugu icin o film daha hosuma gitti. Sevgilime gore superman zaten insan ozelligine sahip degil baska gezegenden geliyor. Eh ne diyelim o da hakli :)) Bizim gittigimiz seansta bebek vardi. Arada superman ucarken bebek aglama sesleri de eslik ediyordu :))

YesilErik dedi ki...

Ycurlcum, batman bence de daha iyiydi. Insan faktoru gozlemlerine katiliyorum.