Salı, Haziran 27, 2006

Geciyor gunler

Pof! Ayakkabi konusundaki talihsizligim devam etmekte. Bu begenerek aldigim 4. cift babetimsi ayakkabi ve bu da ayagimi halletti sagolsun. Bugun aynen geri gidiyor. Allahtan geri kabul ediyorlar, yoksa haybeye bir ton para vermis olacaktim. Ama arama tarama calismalarim surecek.

Iki gundur de Erik’le tv pesinde kosuyoruz denebilir. Bizim emektar 21 ekran tv miyadini dolduruyor yavas yavas; ust kisimlari mor renge calmaya baslayinca eh bari guzel yeni bir tv alalim dedik biz de. Amanin ne cok secenek var. Teknolojinin epey bi gerisinde kalmisiz meger. Sonunda guzel bir flat screen tv aldik. Su cozunurluk hikayesi kafamizi epey bir karistirdi ama satici cocuk cok tatliydi ve bizi ikna etti. 720 cozunurlukte olanindan aldik biz de. Sonra da ‘bir bilen’ arkadasimiza bir sorduk, teyit ettik, icimiz rahat etti. Aman teknolijiyi kacirmayayim diye bir durum oluyor ya. Oyle olmadi neyse ki.. Simdi arkasindan dig. cable ve hdtv abonelikleri pesisira dokulecekler evimize. Tek endiselendigim konu daha cok tv’ye bagimli hale gelecek olmamiz, en azindan su yakin gelecekte. Bir sure sonra o da bayacaktir ama yine de. Ama en azindan dvdleri guzelce izleyebilecegimiz bir sistemimiz oldu simdi. Bir de aldigimiz tvnin boyutu konusu var. Dukkanlarda daha buyuk ekran almaya meyilli oluyor insan, cunku oradaki ortam ekranlari daha kucuk gosteriyor. Bakalim bizim kutu eve gelince nasil bir manzara olacak. Bizi de icine alip yutmaz umarim.

Haftasonu dunya kupasini epey bir takip edebildik. Cumartesi arkadaslarimiz geldiler, hep birlikte Meksika-Arjantin macini izledik. Arjantin’in muthis golunu canli izleme serefine nail oldum. Erik’le arkadaslar laflarken kacirdilar, heh heh… Bu tv alma olayinda gaza gelisimiz de bari final macini buyuk ekranda izleyelim seklinde gerceklesti zaten.

Cumartesi sabahi gene pazarimiza gittik. Cok fazla bir sey yok bu aralar. Bol bol cicek ve muthis cilekler oluyor. Daha o sabah toplanmis bu guzellerden bir sepet aldik. Bir de Butun Yemekler’e ugrayip gene sardalya ve levrek aldik. Maci izlerken huplettik. Iste boyle, hayat aynen devam seklinde geciyor gunler.

5 yorum:

uzaktan dedi ki...

ayakkabilar cok cesitli olsa da burada malesef rahat degiller.burdan aldigim cogu ayakkabi illa ki vuruyor,heralde cogu cin mali oldugu icin.

ycurl dedi ki...

Ben bugune kadar hic ayagima vurmayan ayakkabiya rastgelmedim. Ne Turkiye'den ne de Amerika'dan aldiklarim ayagima vurdu (spor ayakkabi ve trekking ayakkabilari disinda)Ciplak ayakla girmek yerine patik seklinde ince corapla giymek belki ayakkabinin vurmasina engel olabilir.
Oooo sonunda televizyon alinmis. Hayirli ugurlu olsun. Biz de aldik flat screen ama buyuk almadik. Meak etme tv bagimlisi olmuyorsun ama filmleri seyretmek guzle oluyor. Bir de bilgisayari tvye baglayip film seyrediyoruz o da pek keyifli :))

YesilErik dedi ki...

Uzaktancim, bilmiyorum ki sebebi o mudur.

Ycurlcum, sagol.

Denizkizim, tesekkurler. Bu ulkede herkes musteri ya, boyle guzellikleri de var iste olumsuzluklarinin yaninda.

Gün dedi ki...

Umarım en kısa zamanda bulursun kalleş olmayan bir çift babet, ben de babetlerle rahat edemiyorum :((

Tv'nizi güle güle kullanın ...

YesilErik dedi ki...

Sagol Guncum. Galiba babet aramalarima da dun resmi olarak son verdim.