Çarşamba, Şubat 22, 2006

??

Yahu, ne olacak benim bu bloga yazi yazma isim, onu dusunuyorum bir kac gundur. Sanirim eskisi gibi kafama eseni yazmaz oldum. Canim da genel olarak s1kk1n bu aralar. Guzel ve efektif bi ikili olusturdular yani. Bir de neden bilmiyorum, hic olmadigi kadar dusunduruyor beni yazdiklarimi “tanimadigim” insanlarin okuyor olmasi bu aralar. Bir suru sey gereksiz geliyor, falan filan.

9 yorum:

aklimdangecenler dedi ki...

Aynen ...benim icinde bulundugum durumu cok guzel ifade etmissin...gecince gecer sanirim, sen yaz ama ben cok seviyorum seni okumayi....sevgiler..

simiole paris carnet dedi ki...

tecrubeyle sabit: sen onun pesini biraksan da o senin pesini -nasil olsa- birakmiyor.

o yuzden "yesil erik noooluuur yaz" demiyorum, bir sure ara ver istersen, sonra nasil olsa s1k1ntin da gecer, bu sorgulamalarin da.

hayat bu cunku. bloga yazmak da sadece istedigin kisimlarini birileriyle paylasmak. hem bazen o hic tanimadigin insanlar seni en yakinlarindan bile daha iyi anlayabiliyor. bunu bir kere farketmissen, zaten hep yazacaksin demektir.

cok optum

Gün dedi ki...

Simiye katılıyorum, öyle ki en yakınlarıma anlatamadıklarımı paylaşıyorum zaman zaman sizlerle, ve beni herkesten iyi anlıyorsunuz, bir yandan da herşeyi yazamaz oldum :(

şugibi dedi ki...

bana da oluyor bazen(son zamanlarda da çok sık) geçer diyelim, geçsin.

Adsız dedi ki...

Aynı vaziyetteyim Yeşil Erik. Bir kere yazacak kadar rahat bir halde değilim, odaya giren çıkan çok fazla, yalnız kalamıyorum. İkincisi içimden de pek gelmiyor yazmak. Bazı şeylerin de kendime özel kalmasını istiyorum. Birşey oldu bana da.

Cerise dedi ki...

Yesil erik yazmak istedigin birsey olunca yazarsin gercekten zorlamayla olmuyor. Drafta atip yayinlamaktan vazgectigim o kadar cok sey oluyor ki benim de...

huysuz dedi ki...

hassas bi konu...biraz da bakış açısıyla ilgili ama sanırım bir çoğumuz aynı duyguları paylaşıyoruz.
öpüyorum seni :)

ycurl dedi ki...

arada bir ben de dusunuyorum yazsam mi yazmasam mi diye? O yuzden cogu zaman yazmiyorum zaten... O yuzden hassas bir konu ama sen yine de yaz lutfen///

YesilErik dedi ki...

Gecer diyelim gecsin, evet. Dusundum de, ben de sizleri okumayi cok seviyorum ve sizlerden biri ben artik yazmayacagim derse gercekten uzulurum. O yuzden artik yazmayacagim demiyorum ben de. Sanirim bir denge tutturmak gerekiyor.