Çarşamba, Ocak 04, 2006

Toplantimiz


Gozlerimi zorla acip baktim, o-hoo-oo, saat gene almis basini gitmis. Bir panik kalktim, annemi durttum. Anne, hadi kalk, gene uyuyakalmisiz. Yapma ya dedi annem, zombi gibi olduk valla. Anne-birader-ben evden bir cikisimiz var, evlere senlik. Kopru gecildi, ilk cikis Kavacik gecildi, ikinci cikis Sile, o da gecildi. Aaaa dedi birader, hay aksi! Hediyeleri almayi unuttum. Don hemen dedim ben, annem bosver simdi, sonra getiririz diyor, bu kadar yol geldik, hem ablan yetisemeyecek. Hediyesiz de olmaz ki ama. Donduk gerisin geri eve. Yetisemedim beraber gidecegimiz yere. Onun yerine erken birakin beni dedim bari, Sugibiler’e gec kalmak istemiyorum.

Boylece biraz erkence vardim. Yolda yururken oturduklari apartmani bulurum, sonra da buralarda biraz kendi basima takilirim diye dusunurkene “Yesileriiiiiiiik” diye bagirisini duydum Sugibi’nin :) Bakindim, sonra el sallastik, gittim ben onlara erken erken. Sevmem ben soz verdigim yere erken gitmeyi, gec kalmak gibi bir cesit saygisizlik olarak gorurum bunu. Ama yakalandim resmen :) Erken gittigim icin Kedi Bey de evdeydi, ayakustu biraz sohbet ettik. Sonra sen kacip kendini kurtarmiyor musun diye sordum, burada birazdan ostrojen fazlaligi yasanacak. O da cikacakmis zaten. Iyi dileklerde bulunup vedalastik. Bizim oralara da bekleriz dedim. Sevindim onunla da karsilastigima cok. Kedi Bey gittikten sonra Ezero’yla Tozbezi geldiler. Onlari da Sugibi’yle beraber yakaladik pencereden bu sefer. Kimin kim oldugunu bildim hemen, Tozbezicim ayni cuceleri zaten :) Ya da cuceleri ayni Tozbezi desek daha dogru olur herhalde :) Ezero da soyledikleri kadar, hatta daha da zayif cikti. Sonra Burcu, Koyubeyaz ve HuysuzveTatli geldiler. Burcu’yla HuysuzveTatli’yi zaten resimlerinden bildigim icin bilmece durumu olmadi. Eh, Koyubeyaz da hamile oldugu icin onu tanimakta da hic zorlanmadim, iyi oldu :) Sonra pek guzel mamalarin yerlestirildigi masaya gectik, bir yedik bir yedik. Sugibi’nin keki ve makarna salatasi, Tozbezi’nin sarmalari, Koyubeyaz’in boregi, Ezero’nun tahinli corekleri, hepsi, hepsi superdi. Atladigim varsa affedin. HuysuzveTatli bir sey daha getirmisti ama ne oldugunu hatirlayamiyorum simdi. Finisimiz de muhtesem oldu. Burcu’nun Kutuk pastasi enfesti. Kendisi burasi soyle olmadi, surasi aslinda soyle olacakti demesine ragmen ben inanmadim. Oyle ya, damak zevkim beni aldatiyor olamazdi. HuysuzveTatli’nin cheesecake’i de harikaydi, onu da yeyip patlamadan onceki son cirpinislari yasadim. Neyse, patlamadan hazmedebildim, cay bastirdi. Cok guzel sohbet oldu masada, Sugibicim’in poposu pek yer gormediyse de cay servisi yapmaktan. Biz Burcu’yla yanyana oturdugumuz icin biraz daha fazla laflayabildik. Cok sevdim ben. Bu arada Deniz ve Donna’ya da canli baglandik. Baglanti biraz yavas oldu ama gene de cok hostu onlari da gormek, yanimizda gibiydiler. Cok hos zaman gecirdik, once bana biraz garip geldi, herkes birbirine gercek isimleriyle falan hitap ediyor, eh haliyle :) Sifreli konusuyorlarmis gibi hissettim. A-aa, sonra baktim, ben de sifreli konusuyorum. Desifre oldum yani :) En guzeli de herkesin bloglarinda yazdigi gibi icten ve tatli olmasiydi. Gercekten herkes nasil yaziyorsa oydu. Keske daha cok zamanimiz olsaydi da daha cok taniyabilseydik birbirimizi. Cok sevdim cunku ben onlari. Donuste de HuysuzveTatli’yla beraber gittik takside. Iyi ki trafik s1k1sti, bize de sohbet edecek daha cok zaman kaldi boylece. Bir sonraki toplanti ne zaman olacak bilemiyorum ama gidemeyecegim icin simdiden cok uzgunum. Belki bi webcam olayina gireriz gene, cok isterim.

Soframiz


Koyubeyaz'in cicekli coraplari

11 yorum:

fethiye dedi ki...

her toplantida, birilerinin bi ayakkabi pozu cekiliyor gibi. bunu geleneksellestirmeyi dusunuyor mu ki bobrek mafyasi? :)

Adsız dedi ki...

Böbrek mafyası değil Fethiye, Börek mafyası :)

mono dedi ki...

çorapları geç ayakkabıya gel demek istiyorum :)

Gün dedi ki...

:( çok üzgünüm aranızda olamadığım için...

huysuz dedi ki...

yeşil erikçim, iyi ki tanışmısız diyorum :)

simiole paris carnet dedi ki...

yesil erik, o catlaklarin hepsini tanidin ya, cok ozendim sana. kimbilir ne zevkli gecmistir gununuz, umarim ben de bir gun -ayni gunden- yasayabilirim. Bu arada hosgeldin, mutlu yillar, unuttugum bir sey kaldiysa sonra eklerim, opuldun.

YesilErik dedi ki...

Valla bilemiyorum Fethiyecim, olabilir, neden olmasin :)

Anonim adini yazmayi unutmus, evet borek dense cok uygun duser di mi ama :)

Yanilmiyorsam onlar Koyubeyaz'in ev ayakkabilari idi Bona'cim.

Guncum, bi dahaki sefere mutlaka goruselim canim. Uzulme sen.

HuysuzveTatli, bilmukabele canim. Sana izninle sadece Tatli diyecegim bundan sonra ben de. Huysuz kismini hala cozebilmis degilim yani.

Simicim, tanidim valla hepsini ne iyi de oldu. Ne guzel bi seymis meger boyle interneyden tanisip gorusmek. Sana da mutlu yillar canim, ben de cooook opuyorum seni.

Doruk dedi ki...

Çok güzeldi çook. Ama doyamadım tabii. Bir dahakine daha çok görüşmeli diyorum. Ve öpüyorum:)

YesilErik dedi ki...

Ben de opuyorum Burcu'cum. Cok memnun oldum tanistigimiza.

Koyubeyaz dedi ki...

Yani her toplantida benim coraplarimi ve ayakkabilarimi cekip yayinliyorsunuz ya pes. YesilErikcim cekerken yok canim yayinlamaz dedim ama maalesef sis ayaklarimla burdayim iste :) Optum Yesilerikcim hayirli bayramlar ve tekrar gorusmek uzere..

YesilErik dedi ki...

Oncekinde Su'nun ayak pozunu cekmistiniz diye hatirliyorum ben ama.. Koymasam olmazdi walla, giymissin coraplarini ne guzel. Ben de operim Koyubeyazcim, bayraminizi da kutlarim Toca'yla. Yakinda herhalde ancak netten gorusebilecegiz. Sevgiler.