Salı, Ocak 17, 2006

Karisik

Kafa dumanli. Mantik bir yol arayip itiraz ediyor bir suru seye ama bunye kaldirabiliyor mu? Bazen. Bazen de aptalcasina iyimserligin dayanilmaz hafifligini ariyor. Tanidik, hos olmayan hissiyatlar, bana iade-i ziyaretteler bu aralar, kendilerini buyur etmemeye calisiyorum. Giderler ve bu diyarlara bi daha hic ugramazlar insallah.

10 yorum:

ycurl dedi ki...

Bosver be sevgili yesilerikcim. Biraz once bir arkadasimla konustum Sabanci universitesinde genc bir prof.un trafik kazasinda oldugunu soyledi ve taniyip tanimadigimi sordu. Tanimiyor ciktim ama 2-3 ay once Tubitak'in en genc bilim adami odulunu alan ve hani derler ya uretim caginin en guzel zamaninda bir minibusun arabasina carpmasi sonucunda hayata veda etmis. Canim s1k1ldi cunku neyin ne zaman nasil olacagini kontrol edemiyoruz. O yuzden sen de kafani karistirip uzme kendini.

YesilErik dedi ki...

Ycurlcum, benim de canim tam bu sebeplerden s1k1liyor iste. Yoksa kafami durup duruken karistirmamayi tercih ederdim emin ol. S1k1lmayi bile seviyorum ben artik, yeter ki boyle seylerle ugrasmayayim.

tavsan dedi ki...

guzelim bana yazmissin oyle tatli tatli, simdi kendi kafani niye duman edeysun! belki bizim hayati algilama seklimiz yanlistir; hayatta kalma hayata devam etmeyle birlesince bazi seyleri yok sayiyoruz iste. ycurla katiliyorum, biliyorsun ben de bu yonde bir idrak sahibi oldum; hayat unutsak da hatirlatmaya devam ediyor arada. bu durumda ben sana husnu senlendirici tavsiye ediyorum, bir de kahve ertesi muhabbet:) usulmeyelim yaaa. operim koccaman.

huysuz dedi ki...

o dumanlanan kafayi biraz dagitmak gerek yesil erikcim..pozitif dusununce hersey daha iyi oluyor inan :)

fethiye dedi ki...

sana biraz saklabanlik mi yapsak nedir?

Cerise dedi ki...

donem donem herkese olabiliyor bunlar, onemli olan baska seyler dusunmeye calismak, odak noktasini degistirmek. zor ama ise yariyor

YesilErik dedi ki...

Sagolun, simdi biraz daha iyiyim sanirim.

Gün dedi ki...

Daha iyisin di mi?

mehmet livvarcin dedi ki...

yeşilerik, bunlar kendilerini bana senin gönderdiğini söylüyorlar. Al şunları başımdan yaa :)

YesilErik dedi ki...

Valla gitmeye niyetlendiler en azindan ama henuz haneden cikmadilar. Insallah yakinda. Sagolun.