Cumartesi, Kasım 19, 2005

Dun aksam, bugun oglen

Aslinda su anda bloga yazi yazmak yerine isime bakmam lazim ama neyse artik. Cumartesi Cumartesi laba geldim gene. Deneyimi koydum, o uc saat kadar tepkirken ben de baska seyler calisacaktim ama goruldugu uzere henuz baslayamadim. Neyse, baslarim birazdan elbet.

Dun aksam sehrimizin unlu restoranlarindan birine gittim, bolumle ilgili bir yemekti. Benim gibi ayni isi yapan uc hatun kisiyle beraber gittik. Ikisi Cinliydi, biri de Yeni Zelanda'liymis. Hepsiyle de yeni tanistik. Hafta ici bu yemek isi belli oldugunda grupta Cinliler'in de oldugunu duydugum zaman biraz ofleyip poflemistim acikcasi. Simdi butun aksam desifre etmek lazim bunlari da, gitmesem mi acaba diye dusunuyordum. Sonra sirf gidilecek yer cok cazip geldigi icin kabul ettim. Pek ovunulecek bir yaklasim olmadiginin farkindayim bunun ama, oyle oldu iste. Neyse ki cok tatli kizlar ciktilar hepsi, hos bir aksam gecirdik. Yeni Zelanda’nin nufusu 4 milyonmus, en buyuk sehri Oakland’mis, Avusturalya’ya 2000 km’ymis ve ucakla 4 saat suruyormus, onu ogrendim. Ha bi de yedigim kilicbaligi izgara guzel degildi. Erik gitmeden tembihlemisti, bak tuna al, bi o iyi diye. Onu dinlemedim ve gunumu gordum :PP Bi de tabii ki kizlarin icinde en istahli olan da bendim. Bi tane aperatif soylendi, kalamar, ki bence iki tane soylenmeliydi. Bunlar birer tane mi ne yediler, ben yarisini goturdum. Hatta diger yarisini da goturecektim ama baktim okuzluk olacak. Gene de garson yari dolu tabagi masadan gotururken icim bi fena oldu.

Tatil de yaklasiyor, onumuzdeki hafta arkidislerimiz ve biraderimiz geliyor. Toplam 6 kisi olacagiz. Evin toparlanmasi, alisverise gidilmesi lazim. Her taraf kapali olacak, aman aman, ac filan kalmayalim da evde mazallah… Bu yemek oriented dusunmekten ne olacak benim halim sonunda bilmiyorum. Dobi$ko olacagim herhalde. Gecen seneden beri tam 6 kilo aldim ya, 6 kilo!!! Bunun 1 kilosu gecen hafta olmak uzere. Tabii gotur pancakeleri, lahmacunlari, ondan sonra da ben niye kilo aliyorum diye sizlan. Bu 30’lu yaslar pek bi yaradi bana canim, oyle boyle degil… Ayh, neyse.. Bu yazi da 30 sn icinde imha etsin kendini lutfen.. Cekiliyorum kendi huzurumdan…

5 yorum:

Donna Quijote dedi ki...

Yesil Erik, yanaklarini uzatsana söyle ekrana dogru, önce cimdiklemek, sonra da birer öpücük kondurmak geldi icimden. öylesine..

ZeYNeP dedi ki...

Yesilcim Erikcim,
kilo isine dikkat et, bende son 5 senede 30 kg almis biri olarak, yani yil basina 6 kg dusmus aynen :))
simdi verecem geri diye cabalayip duruyorum, guzelcim, yas ilerlemeden kilo almamaya bak,
40 dan sonra hele hic gitmiyor, yerlesiyorlar ustune tapuda istiyorlar :)))

onumuzdeki hafta icin kolay gelsin, yakin mangali yapin izgaralari salatalari en sagliklisi

sevgilerimle,

zeynep

mono dedi ki...

bazen sırf yemek çeşitliliğinden dolayı amerikada olmak istiyorum, bazen de kilo korkumdan mutlu oluyorum çikolata reyonunda yeni çeşit görmeyince :)

uykusuzadam dedi ki...

30'lu yaşlarda aktive olan iştah, çok yeme, hayatın sırrını tepeleme dolu tabaklarda bulma, su içsen yarama geni diye birşey var galiba..

Durduk yerde 5 kilo aldım, hemen spor ve yürüyüşlere başlıyorum.

YesilErik dedi ki...

Donnacim, ben de seni opuyorum kocaman kocaman. (Yanaklarim super yumusakmis bu arada, oyle diyo herkesler :))

Zeynepcim, senede 6 kilomuz komikmis hakkaten :) Ama artik dikkat etmek lazim. Ipin ucunu fena kacirdik bu sene. Valla yazin da izgara ve salatadan kilo aldik. Ne yesek yariyor. Spor yapmamiz lazim ciddi ciddi.

Uykusuz Adam haklisin galiba, cekinik bir gen belki de aktive mi oluyor nedir..

Pinarcim evet cesit var tabii burada ama bana sorsan nicelik degil nitelik onemli diyorum..

Nine, sanirim ayarlamalarda ufak bi hata oldu, ama iyi olmus gorunuyor :)