Perşembe, Kasım 10, 2005

Bugun 10 Kasim.


Evet, bugun matem gunu olmaktan cikmistir, onun bize biraktigi mirasi coskuyla kutlamaliyiz deniliyor. Guzel bir mantik. Ama engel olamiyorum icimin huzunle dolmasina. Sirenleri duyamasam da aglayabiliyorum, internetten 80 tane fotografini indirip, acaba hangisini koysam en cok yakisir diye dusunurken…

4 yorum:

fethiye dedi ki...

Seni cok iyi anliyorum, bunca senedir o sirenlerden uzagim ama ulkemizde olan bitenleri duydukca, okudukca, yasadikca o sirenlerin belki de her gun calinmasini istiyor gonlum.

ycurl dedi ki...

Oldukca dusunceli ve huzunlu bir resimmis bu.. Aklima gecen gun Turk gazetelerinde okudugum Ataturk bustunu yagli boya ile boyayan adama 22 yil ceza verdiler haberi geldi. Peki sozlu olarak hakaret edip Ataturk'un ilkelerini hice sayanlara birsey yapiyorlar mi onu merak ediyorum. Ne yazik ki bunlar arasinda halk tarafindan secilmis yoneticilerin oldugunu bilmekte cok sinir bozucu.

YesilErik dedi ki...

Oyle Fethiyecim, ama anlayana sivrisinek saz diyorum.

Figen, sen de hosgeldin :)

Ycurl, iyi daldin konuya :) Ben de oncelikle oylarin yuzde 25-30'unu alip meclisin yuzde 65'i alininca nasil halk tarafindan secilmis oluyormus oyleleri, onu merak ediyorum. Neyse, bosver. Bi onlar degil ki zaten senin dedigini yapanlar..

ZeYNeP dedi ki...

Ne mutlu Ataturk cocuklariz diyenlere!!!

zeynep