Pazartesi, Kasım 21, 2005

Bir gozlem daha

Birkac yil birlikte calistigim ve kendisinden hic ama hic hazzetmedigim (hissettiklerimin cok hafif bir disavurumu oldu bu ama olsun) bir kisiyle bu yakinlarda gene gorusmemiz gerek bir vesile ile. Direk alakamiz kesildiginden bu yana "gozden uzak, gonulden irak"’in avantajini sonsuz kullanmaktaydim. Simdi gene bir hareketlilik soz konusu karsilikli iliskide. Gayet mesafeli ve saygili davraniyorum. Biraz yuzsuzce bir samimiyet gosterisi ile karsi karsiya oldugumdan ve henuz bana yonelik direk bir yamuklukla karsilasmadigimdan .iktir git deme asamasinda degilim henuz. Ama anladim ki iyi bir karar vermisim kendisini ignore ederek, insanlar zaman gectikce filan degismiyorlar, yalan o…

7 yorum:

beton dedi ki...

ne güzel cözmüssün, ama yine de herkese bir sans tanimak gerek:)

pinomino dedi ki...

Kesinlikle şans tanısan bile yine aynı şeyleri yaşayacaksın..demedi deme:) kimse değişmiyor..7sinde neysen 77sinde de aynı..evlendiğimizde Bulo'nun sevmediğim huylarını değiştiririm gibi masum fikirlerim vardı..yok kardeşim hiç bi gıdım değişmediği gibi beni gıcık etmek için daha da inadına yapıyor..benimde hayatımda gözardı ettiğim bi sürü tip var..özellikle işyerinde..

mono dedi ki...

değişmiyo değişmiyo kimse değişmiyo, sen de değişmiyosun zaten, o yüzden değmez uğraşmaya.

YesilErik dedi ki...

Dogru diyorsun Sevgili Beton, yani herkese bir sans tanimak konusunda. Ama moloz yigini gibi olmus onca olumsuz seyden sonra karsi taraf pozitif bir adim atarsa olabilir bu. Her sey ayni tas ayni hamam devam ediyorsa bir anlami yok o zaman.

Pinocum, ozel iliskilerde arada sevgi var, onun sayesinde anlasmazliklarin ustesinden gelinebiliyor. Huylu huyundan vazgecmese de :) Ama isyerinde olunca bu durumlar cekilmez bir hal alabiliyor.

Denizkizi, tesbih deyince cok guldum, bi ara ben de o durumdaydim cunku. Neyse ki patronum filan degildi bu kisi.

Bence de Pinarcim. Hele de boyle tipler. Bastan zaten marazali olanlar. Mukemmel ya onlar zaten, biz geri kalanlar surungeniz..

ycurl dedi ki...

Evet herkese sans tanimak gerektigini dusunurum ama ust uste ayni seyler tekrar edince kesip atma taraftariyim. Ilk baslarda yapamiyordum ve cok uzuluyordum. Artik yapiyorum ve onlar zaten bu durumdan rahatsiz olmayip umarsiz oluyorlarsa ben neden kafa yorup kendi kendimi uzecegim. Ignore etmek en iyisi.

bgm dedi ki...

Bence insanların huyu değişmiyor.. Sadece karşısındakine değer veriyorsa hareketlerine dikkat edip, çeki düzen veriyor bence.. Sende ona gore daha anlayıslı oluyorsun ya da hareket ediyorsun...

ne yazdı ne yazamadı dedi ki...

bir keresinde biri bana demişti ki bir insanı kaç kere affedebilirsin ki? ben de iki diye çok net cevap vermiştim. dalga geçiyorum zannedip gülmüştü. sonra suratımdan ciddi olduğumu anladı. bir, iki-son. hani bir laf vardır ya bir insan sana bir kez kazık atarsa onun salaklığındandır iki kere atarsa iyi niyetin salaklığından üçüncüsü senin salaklığındır. ben bunu koküne kadar uygularım. ortada kazık/yamuk olmasa da uygularım. şans mans nereye kadar. yok oyle bir şey. iyi niyetli davrandığıma şükretsinler daha da fazla zorlamasınlar. zorlarlarsa da hadi canım herkes kendi yoluna...