Salı, Kasım 08, 2005

Balon kafa

Neredeyse aksam oldu, kafa oldu balon. Ucan cinsi mi degil mi bilmiyorum ama ayni seye iki saattir bon bakiyorum. Hayir, bi seyleri yanlis yaptigimi biliyorum ama duzeltmek icin caba gosteresim bile yok. Gozlerim kisik, kamburum cikik bakiniyom eele etrafa. Birinin okkali bir tokat atmasi lazim ki kendime geleyim.

Bunlar dun aksamustu ciziktirdiklerimdi.

Bugun de pek bir degisiklik yok, kafam gene balon, soğan cücüğü gibi hissediyorum kendimi. Cok uzun bir gun olacak, ustelik isim basimdan askin. Birisi gelse de benim icin yapsa su yaptiklarimi, cunku ben ogrenmisim artik bunlari, ustuste yapmama artik gerek yokmus. Yani ben oyle dusunuyorum. Ben de artik, aha sunu da denesek fena olmaz deyip baskalari yapsin istiyorum bazi amelelikleri. Well, not today I guess... Gidip bi bardak su icecegim, beynim sulansin accik.

9 yorum:

Dalgic dedi ki...

FISHY! Wake up! ;) (Bkz: Finding Nemo)
Bir de dik otur.
Bir de haline sukret. Senin icin bazi seyleri yapan birilerinin olmasi her zaman o kadar iyi bir sey degil. Ornegin bugun birileri elimde kalacak yine. Oturup kendim yapacagim her seyi, sonuclari da burunlarindan sokup ortakulaklarina tikayacagim, o olacak.

tavsan dedi ki...

kolay gelsin yesilcimerikcim. anliyorum seni ozellikle bu ara benim durumum vahim, boole bonlesecek vaktim bile yok aslinda (ama blog okuyup yorum yazcak vaktim var goruldugu gibi:). ic su, kaave de ic, sekerli veya sutlu olsun enerci de versin. operim, kolayliklar dilerim.

ycurl dedi ki...

Evet dik oturmak gerek bir de derin bir nefes almak. Kolay gelsin. Nasil olsa baskalari yapsa bile senin yerine senin istedigin gibi olmaz. En iyisi mi kendin yap.

YesilErik dedi ki...

Yapiyom isleri, hem de ..ike ..ike. Ama hala tam ayilmadim. Herkese kolaylar gelsin.

(Tavsan hanim, yeni yazinizi geciktiriyorsunuz daha ilk gunlerden, cik cik cik)

Minik Patikler dedi ki...

Himmmm guzel gunleri dusun planlar yap, moralin yerine gelir belki.

koray dedi ki...

cok tanidik bir his :) balon kafalik degil; o bende beyin vizildamasi seklinde oluyor daha cok ama "ben bunlari biliyorum tamam, geri kalanini da artik baskasi yapsin" hissi ayni.

dortyuzkirksekizinci numuneninkilerle birlikte sekizbinikiyuzonsekizinci olcumu yaparken insan istiyor bir master veya doktora ogrencim olsa da ona kaktirsam bunlari diye.

şugibi dedi ki...

:) böyle karı-koca yazınca denizle koray imajına büründünüz birden gözümde:)

ashkar dedi ki...

soğan cücüğü gibi hissediyorum kendimi bende böyle hissediyormuşum ama adını koyamamıştım güzel benzetme :)

YesilErik dedi ki...

Koray, yakinda bulabiliriz insallah oyle birilerini. Hani pozisyon geregi :)

Su'cugum, guzel bi seymis boole kari-koca takilmak walla. Bekliyoruz Kedi Bey'den de bi blog. Ikna calismalari nasil gidiyor? Bu da kazi calismasi gibi geldi kulaga :P

Ashkar, ewet, yazinca benim de hosuma gitti bu laf. Cucuk lafini oldum bittim pek severim zati...