Cuma, Ekim 28, 2005

Bayram

“Cumhuriyet Bayrami’nin xx. yildonumu tum yurtta, KKTC’de ve d1$ temsilciliklerde torenlerle kutlandi.” Yillar boyu aksam haberlerinde bu cumleyi dinleyip, gun gelecek de ben de d1$ temsilciliklerde olacagim, yarim veya tam gun tatil filan olmayacak yasadigim yerde, hatta resmi bir toren duzenlemek ve ona katilmak icin bir suru ugras vermem gerekecegini bilmezdim. Dinlerdim oyle haberleri, tatilin tadini cikarirdim. Gun icinde arada aklima gelirdi, eh tabii onemli bir bayram diye. Simdi bu aksam Cumhuriyet Bayrami Balosu’na bile gidiyorum $1k $1k1rd1m giyinip, suslenip puslenip. Vals yapilacak mi bilemiyorum, varsa ben varim. Ve kesinlikle bol bol halay cekilecek ve horon tepilecek. Doya doya kutlayacagiz bayramimizi.

Iyi haftasonlari

5 yorum:

ZeYNeP dedi ki...

Bayramimiz kutlu olsun, iyi eglenceler olsun,
sevgilerimle,

zeynep

bgm dedi ki...

Sevgili Yesil Erik,
Bayramin kutlu olsun.. Umarim guzel bir gece gecirirsiniz.. Senden tek bir istegim olacak; bu aksam benim icin de eglen olur mu? Burada bayram mayram dinlemeden, yumurta kapiya dayanmamis, kirilmadan onceki son baskilarini uygularken tek tesellim birilerini bu gecenin keyfine varabiliyor olmasi.. Sanirim aksam Bagdat Caddesinde gerceklesecek (sanirim) yürüyüse katilacak halim bile olamayacak..
:((

bgm dedi ki...

yumurta kapiya dayanmamis yazmisim ama dayali.. :)) artik duzgun yazma yetenegimde kalmadı

fethiye dedi ki...

Cok ozendim size!!! Bizim balo 2.5 saat uzakta, ha deyince gidilemiyor oyle. Iyi eglenceler ve hepimizin bayrami kutlu olsun!

ne yazdı ne yazamadı dedi ki...

ve tekrar: offfff iyi ki istanbul'dayım...
herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.