Salı, Ekim 18, 2005

ayy, bilmiyorum, neyse ne

Leocum’la msnde yazisiyorduk. Bir kac aydir da haberlesmiyorduk. Buralara gelecekmis yakinlarda, gorusebilecegiz dedi. Ama hos olmayan bir vesile ile malesef. Ortak bir arkadasimiz var, N. Daha dogrusu asil Leo’nun arkadasi, beni de o tanistirmisti. Esini kaybetmis bir ay kadar once. Evde bir kaza gecirmis esi ve N. eve gelince olusunu bulmus. Ayrintilari bilmiyorum. Gencecik insanlar, bizimle yasit. Kulaklarima inanamadim. Cok tatli ve guleryuzlu bir adamdi esi, onu hatirliyorum. Hayat cok kisa, bla bla bla. Iyi de biz bu hikayeyi zaten biliyorduk, bu sekilde hatirlatilmamiza gerek var miydi? Niye diye sormaktan bikmiyor insan, allah N’ye sabir versin. Bana da bi huzursuzluk, bi s1k1nt1 geldi, Erik donsun artik eve. Insallah yarin sabah geliyor ama bu gece cok uzun gececege benziyor.

8 yorum:

ZeYNeP dedi ki...

ayaktayim, henuz yatmadim, yalniz degilsin, daralirsan yaz bana,
arkadas icin uzuldum cok :(

sevgilerimi yolluyorum sana
sicak bogucu bir houston aksamindan

zeynep

YesilErik dedi ki...

Zeynepcim, cok tatlisin. Sagol, eksik olma. Erikle konustum, biraz daha iyi hissediyorum simdi.

mono dedi ki...

sanırım erik gelmiştir artık ve sen her zamankinden daha sıkı sarılmışsındır ona, bu tür hatırlatmalar huzursuz ediyo insanı ama aynı zamanda daha sıkı sarılmamızı sağlıyo birbirimize.

pinomino dedi ki...

Bu tip haberler beni çok kötü yapıyor, o kişinin yerine bile koyamıyorum kendimi..Sanırım sevdiklerimize sarılmayı ve onları ne kadar çok sevdiğimizi söylemeyi ihmal etmemeliyiz..Sevgilerle...

YesilErik dedi ki...

Sonunda geldi ve evet, cok s1k1 sarildim ona. Ve tabii sevdigine bir daha sarilamamak nasil bir acidir diye dusunup pek kavrayamadim, sadece dusunebildim..

Pinarcimlarcim :) Ikinizin arasina girip dilek tutasim geldi benim simdi.

Adsız dedi ki...

yesilerik, sevdigine sarilamamak, onu cok zamansiz, aniden kaybetmek cok aci bir sey. ille de sevgilin olmasi gerekmiyor, cok ozel biri icin de gecerli bu. canimin icini kaybettim ben boyle, yilbasi civarinda. hala icim sizliyor, hala aglatiyor onu dusunmek bile. aynen simdi oldugu gibi. :(

kusura bakma bu sefer adimi vermek istemiyorum, sen istatistiklerinden anlarsin kimin yazdigini.

Gün dedi ki...

Allah sabır versin demekten başka bir şey gelmiyor elimizden, ne aciz kalıyoruz ölüm karşısında..

ycurl dedi ki...

Bu tur hikayeler duyunca aslinda yasamin ne kadar kisa ve gereksiz yere kendimizi uzmenin anlamsiz oldugunu farkediyoruz. Dedigin gibi bunu anlamak icin illa ki boyle seyleri duyup gormek mi zorundayiz?