Perşembe, Eylül 29, 2005

Kös kös

Bugun de kös kös oturuyorum, islerim pek yogun degil. Yok yok, pek degil, hic yogun degil. Oglen oldu, hicbir sey yapmamak yordu beni. Yemek yedim geldim. Birazdan cikip kendime bi kahve falan alirim. Eve de gidemiyorum. Dedim bari bloga bi seyler yazayim.

Bi $amfistik maceram var onu anlatabilirim. Turkiye’den gelen bi tanidigimiz getirmis, sagolsun. Uc gundur onlarla beslenmekteyim. Midem ve “taste bud”larim senlik yapmakta. Hem dun yaninda bira bilem ictim.

Erik yokken ev cok depresif, tek tesellim onun $amfistik payini mideye indirebilmis olmam. Gitmeden dedim ona yiyebildigin kadar ye bak, benden soylemesi diye. Yarin sabah beni alacan mi alandan diye de sorup duruyor. Dedim bana mi sordun giderken arabayi almadin, simdi seni oralardan toplayacagim. Tabii ki alacagim, almamak gibi bir secenegim oldugunu bilmiyordum.

Dun de TC savunma bakanligindan bir zarf tesrif etti posta kutumuza. Erigin askerlik gene ertelendi de. Ilginc bir sekilde zarfin sag alt kosesinden buyuk bir miktar yoktu, yirtik pirtik, sanki hamsterin biri gelmis kemirmis, bi tuhaf. Ama icindeki belgeler tamdi neyseki. Anlamadim. Bu belgenin de gelmesiyle birlikte, taraflarin istegi dogrultusunda tatil plani yapilmasinda bir mani olmadiginağğğ ve tatil icin gerekli alt yapiyi olusturmaya istinaden tayyare bileti alinmasinaaağğğğ, mumkunse memlekete gidip hasret giderilmesineeeeğğğ oy birligiyle karar verilmistir. Tönkkk!!

6 yorum:

Minik Patikler dedi ki...

Hadi bakalim hayirli olsun simdiden, umarim guzel bir hasret giderme tatili yasarsiniz :)

Gün dedi ki...

Çok sevindim , bol bol hasret giderirsiniz inşallah :)

wizkid dedi ki...

sonunda...


sendemi yesil erik...
neyazacam simdi ben
yewyl eger bu mesaji okuyorsan ben cok uzaklarda olmus olacam he birde yewyl dogru kelimeymis olacak.

Adsız dedi ki...

ya var ya bu "Tönkkk!!" kibin ifadeler; biz kesin bir yerlerden ortak bi tanidik bulucaz inancina girdim ben. yani bu kultur benzerliginin bir aciklamasi olmali diyorum! cik cik cik! hadi bakalim hayirlisi:)
opuyom.
notcuk: Erik gele hos gele ley ley lum lum ley;) - ya bu evlilik var ya cok gusel bisey; kendimden biliyom:)

YesilErik dedi ki...

Ewet, sonunda :) Sagolun efenim, guzel zaman geciririz umarim.

Sinccik Wiz, boyle bir uygulamaya girmek zorunda kaldim cunku her yeni yazi yayinladigimda pat diye bir yorum geliyordu. Ben de heyecan yapip actigimda zalak zpam yorumlarla karsilasiyordum. Bir sefer, iki sefer lapin seklinde atladiktan sonra baydim. Bi sure deneyelim bakalim boyle.

Tavsancim, sen de beni dumur etmeye devam ediyorsun. "ley ley lum lum ley;)" ha!?? Ewet, kesin cikacak bir baglanti bir yerlerden. Bi de evlilik super ewet, tavsiye ediyoruz. Demek sen de evlisin. Ya sen de blog yazmaya baslasana Tavsancim, hakkinda daha cok sey ogrenelim. Boyle yorum kirintilariyla yetiniyoruz :) No pressure ama, operim.

Adsız dedi ki...

cok tesekkur ederim efenim, mutlu ettiniz beni. :)
aslinda dusunmuyor da degilim blog yazmaya girismeyi ama henuz karar vermis degilim.
operim bilmukabele.