Cuma, Temmuz 08, 2005

Cuma ve Haftasonu Tela$i

Bugun sabahtan cok oyalandim. Simdi de biriken isleri gun bitmeden halletmeye ugrasiyorum. Insallah patlamaz.

Dun aksam tam anlamiyla stuck oldum buraya (amarigan turkcemle konusayim biraz :P). Dokuz’a kadar isim bitmedi. Erik 8.30’da gelip yimekh getirdi bana, beslendim, ac kalmadim bilim ugruna. Isim bittikten sonra eve ugramadan bi Irish_Pub’a gittik. Birer bira ve fish_and_chips soyledik. Ben Lager_&_Lime diye igrenc bi bira ictim. Merakim patladi azicik bu sefer. Herhangi bi lager biranin icine sahte lim suyu koymuslar, berbatti. Erik de Black_and_Tan soyledi. O guzel oluyor, Guinness_Harp karisimi. Altta Harp, ustte Guiness var. Ben cok seviyom Guiness, super bi bira. Almanyadaki biralardan sonra en icilebilir buldugum iki biradan biridir kendisi. Digeri de Newcastledir. Pilsner sevmiyom ben artik, aci geliyor. Ama Efes_Dark severim. Fish_and_chips de kotuydu. Bi de bi ton para verdik. Bi daha yemek yemeyiz orada herhalde. Sadece icmeye gideriz.

Gece 11’e dogru MG’yi almaya gittik alandan. Bizimki is teklifini cebine koymus da oyle gelmis meger. Pek sevindik. Simdi haftaya bi gorusmesi daha var. Ondan da buyuk ihtimal teklif alacak gibi gorunuyor. Dedik ikisini kizistirirsin birbirine, s1k1 bi pazarlik yaparsin. Hayirlisi olsun bakalim.

Bu arada benim biradere estiler. Bi arkadasini da yanina alip geliyor bu haftasonu. Erige ders soracakmis, haftaya sinavi varmis. Ozel ders almak icin 16 saat yol yapacak bizimki. Dedim oglum sen oturup kendi basina kassan 16 saat daha iyi olmaz mi? Yok temelde eksikleri varmis, Erik abisi ona gosterebilirmis ancak. Benim de zaten canima minnet. Simdi sereflerine bi mangal partisi verecegizdir. MG’nin de son haftasonu zaten.

Herkese iyi haftasonlariiiiiii…

1 yorum:

YesilErik dedi ki...

Duzelteyim: Yarim Harp yarim guinness half&half oluyormus. Yarim bass yarim guinness black&tan'mis. Aman aman, bi yanlislik olmasin da.. Ne ictigmizi iyi bilelim.