Cuma, Temmuz 08, 2005


Bundan icmek lazimdi dun aksam. Neyse, bi dahaki sefere. Posted by Picasa

3 yorum:

Deniz dedi ki...

http://www.indewildeman.nl/

biz de dun buraya gittik, sen cok seversin herhalde:)

Guinessci degilim ben, koray zaman zaman oyle beslense de. Cok fazla, corba gibi ve yogun geliyor bana, murphy's tercihimdir hep.

koray dedi ki...

guinness'in sorunu kusursuz bir bira olmasi bence; her mevsim, her zaman, her seyin yaninda icilebiliyor ama her zaman her yere en uygun bira olmuyor ya da ondan daha uygunlari da cikiyor illa ki. iste o daha uygunlari aramak istemedigim ya da aramaktan sikildigim zamanlarda hemen guinness'e siginirim, sonra da "guinness'le besleniyor" diye dedikodumu yaparlar :)

ama insan aramadan nasil kesfeder cumartesi ictigimiz andechs weisse gibi bir birayi? (ayni gun bir de kerelsbier adinda sogan aromali -ciddiyim- bir bira ictik, o felaketti iste)

YesilErik dedi ki...

Gittim baktim sizin oraya Denizcim. Pek iyiymis, 17 draught, 200 sise bira ha. Murphys de denemedim hic. Bilmiyoz biz burda onu.

Kusursuzluk da zor zanaat, haklisin Koray. Kotu bir denemenin ardindan iste Guinness icseydim patlamazdi deyiveriyor insan ama. Dedigin gibi denemeye devam! Ben bi de en cok yeni denedigim biranin icinde ne lezzetler var, onu bulmaya calismaya bayiliyorum. Bi seferinde cikolatali bi bira icip, ahan bunun icinde cikolata var diye sip diye soyleyivermistim. O gun bu gundur kendimizce amator gurmecilik oynuyoruz iste. Genel kanaatim birada sadelikten yana, fazla aromali oldugu zaman cok miktarda tuketemiyorum sanirim ;)