Perşembe, Temmuz 28, 2005

Arastiramama-Gelistirememe

Dun islerim biraz aksadi. Tam da tatil arefesinde oldugu icin bi boy zipladim. Tam dedigim de daha en az iki hafta var. Demek kendimi o kadar hazir hissediyorum tatile cikmaya. Neyse, benim saksiya fazla mesai yaptirip sorunu kismen cozmus bulunmaktayim. Bakalim, gerisi artik nasil gelecek. Arastira arastira bi hal oluyorum. Sonunda bir seyler gelisecek diye umuyorum ama..

Dun aksam gunun gerginligini bir Radler’le attim. Ingilizler Shandy diyor buna. Iyi oluyor Radler. Hem alinan alkol hem de kalori miktari yariya dusmus oluyor (diyet Sprite ile yapilinca). Sadece bir bardakta kalinirsa tabii. Bir de suc ortagi bulmak gerekiyor. Yarim sise bira ve yarim sise diyet sprite ziyan olabilir yoksa. Erik dunden razi zaten, birisi eline soguk bir Radler tutustursun diye.

Simdi Ginger ale benim bildigim burada bi cesit yerel gazoz. Demek alkolik versiyonu harbi gingerli bira ha. Guzeldir herhal. Asureyle iyi gider mi? :PPP

Iyice sacmaliyorum. Bugun ben kendimden cok baydim, sizleri de azad ediyorum, okumayin daha, aha bittiiiii…..

5 yorum:

koray dedi ki...

:)) benim bahsettigim ginger ale de gazoz zaten. sanki hic biradan baska bir seyden bahsetmiyormusum gibi nirc nirc nirc!

oluyor boyle tikanikliklar arastirirken, gelistirirken. o yuzden herkes degil de 'biz' yapabiliyoruz ya zaten; cunku geciyor :)

YesilErik dedi ki...

Bu yaziyi yazarken benim de aklimdan ayni sey gecti. Bu yaziyi ve sadece son zamanlarda yazdiklarimi okuyanlar bu kiz kesin alkolik diyordurlar dedim. Bi de ne zevksiz, biradan baska bi sey de icmiyo. Naaaapalim artik :))

Bu arada guzel bir sey universite ortaminda bulunmak, arastirmak ve sonunda bir seylere ulastirmak bir seyleri, gelistirmek vs. Bazen tunelin ucundaki isik ufacik kalsa da.

Davut Topcan dedi ki...

bulaşıcıymış bu yazma sorunu.. bak aha yazamıyorum.
(nokta)

yuvakuran dedi ki...

Cok hafiftir ancak bu yuzden cok icilir sonra cabuk etkiler aman dikkat, bu kadar dagitma, en iyisi net birsey icmek, ne kadar ictigini bilmek. Kolay gelsin !!

YesilErik dedi ki...

Tavsiye icin tesekkurler ancak ilk defa Radler icmiyorum Yuvakuran. En onemlisi beni neyin ne kadar etkiledigini bilirim, dolayisiyla neyden ne zaman ve ne kadar icecegimi de.