Çarşamba, Haziran 15, 2005

Karma$ik

Moral bozuklugu, huzun ve muz kabugu… Aksam evde yemek yapmaca, feslegeni sulamaca, televizyona bakmaca. Bulutlarin arasindan gunes cikmasi, kendini iyi hissetmece.

Birader siniftaki klimadan usutmus, aksam arar, karnim agriyor diye. Evde limon da yoktur, nane de. GG aranir, ablasi bi nane limon yapip goturur muydu, cok makbule gecerdi denir. GG hemen kaynatir naneyi, sikar limonu, goturur biradere. Birader icer, hemen kendine gelir, sicak yatagina girer, uykuya dalar.

Evde camasirlar ilgi bekler, toz alinmasi lazimdir, viz gelir. Nasilsa gelen misafir diil, MG diye dusunulur. Ama asil o yuzden daha bi ozenli olmak gerekir diye dusunulur. Sonra SIkarlet Ohara moduna gecilir. Isler amaaan, of bunu da yarin dusunurum diye yine son gune ertelenir.

MG arar, alacan mi beni alandan diye sorar. Daha once amerikaya gelmistin, buralari biliyor olman lazim, bi taksi tut gel diye dalga gecilir. Senin biraderin istedigi cikolatalardan bulamadim, dort ayri yere baktim der. Ben de olsun derim bosver, onun cikolatasi var zaten bi suru.

Bugun de cabucak gecsin, hemen kavusulsun istenir. Atlasin ucaga gelsin MG. $u i$inlanmayi da ne zaman kesfedecekler diye hayiflanilir gene.

Bi dakka ya, bak gene nelerden bahsediyorum, bos bos konusuyorum, camasir, toz alma, huzun, sevinc, vs, allaaaa allaaaaaa…. Ogrenemedim gitti su bloguma neler yazacagimi bi turlu!!!

6 yorum:

YesilErik dedi ki...

Ayy, cok korktum ya :) Ben de Deniz'le Koray'a geri postalarim onu, nasilsa butun demek istediklerimi hatta fazlasini onlar soylediler. Ne sabir, takdir ettim.

wizkid dedi ki...

deniz koray,
efsane oldular :)

wizkid dedi ki...

bu isin sonu internet mahire donmesin..

Deniz dedi ki...

Cik cik hanimlar beyler, rutin hayatimizla interneti copluge cevirmeyelim lutfen, ayip oluyor Blog Tanrilarina:)

YesilErik dedi ki...

Gugildan arattim utu diye, hem karaktersiz hem de karakterli karakterlerle. Cok temiz bilgiler elde ettim, oyle boyle degil. Icim acildi, tavsiye ediyorum.

Koyubeyaz dedi ki...

Bende aradim, bakiyim su copler ne kadarmis diye lakin pek birsey elime gecmedi. Bizim google terbiyeli herhalde, bize bir sey gostermiyor yada copleri kendi kendine ogutuyor. Hayir sakin pankart alip sokaga cikmayin yada blogunuzda bu konuya karsi tepkili yazilar yazmayin o sekildede azar yiyip "ahada sudur tez kafasi vurula" gibi seylere maruz kalabiliriz :)) Ne yapsak "ev kadinlari is yapma teknikleri blog grubu" mu kursak ne!!