Pazartesi, Haziran 06, 2005

Ben kardesimi istiyorum

Ben kardesimi istiyorum. Uc aydir gorusemiyoruz, ilk kez ara bu kadar acildi. Gelsin soyle guzel bir tokatlamak istiyorum onu. Sonra o beni tokatlasin, ben gobegine cimdik atayim, o kollarimdan yakalasin, tepiselim, ben mizikcilik yapip elinden kurtulayim. Sonra sinsice arkasindan gelip ensesine koca bir saplak indireyim, sonra o beni gene yakalasin, ben Erigi cagiriyim, o da beni kurtariyormus gibi yapip beni gidiklamaya baslasin. Ben ikiniz de yalakasiniz diye bagirayim, gulmekten nefes alamiyim. Sonra yalvarmaya basliyim, o an canim yansin, saka kaka olsun, ben ikisine de surat yapiyim, simariyim.

Allahtan on gun sonra MG geliyor, onu tokatlarim ben de…

4 yorum:

wizkid dedi ki...

konuyla alakasız ama yarın rusyaya donuyorum bu nedenle
neler aldım neler bır bılsen..
aklına gelebılecek her cesıt peynır hatta daha once yemedıklerımden bıle
yogurt.. mayalamaya calısacagım
sonra sut kaymagı... bırkac gunde olsa o keyfe deger, sabah kahvaltılarında ıyı gıder..
sonra salamdan pastırmaya kadar aklına gelen herturlusu vs..
baklava (bu sıparıs)
hımm tost makınasını yıne unuttum yahu.. bıldıgımız duz tabanlı tost makınasından alacaktım sımdı aklıma geldı.. Moskovada bulamadım, uzun zamandır yasayan turklerlede gorustum onlarda bulamamıslar bu arada bu duz tost makınası takıntısı olan tek kısı olmadıgımıda ogrendım ve pek sevındım.
Neyse ıstedıgın bısıler varsa gonderebılırım. :)

Adsız dedi ki...

Ben de kardeşimi istiyorum. Nisan ayından bu yana görmüyorum. Sanırım taaa Eylül'de göreceğim. Ama onların mutlu olduğunu bilmek te birşeydir.

Deniz dedi ki...

taa buralardan his yapmayin defne hanimcim kizin sayfasinda. Eylul dedigin nedir ki, gorusecegiz, sufer olacak iste.

YesilErik dedi ki...

Wizkid, sagolasin, simdilik bakkallar fena diil, idare ediyoruz. Sanslisin, ulkeye sokmana izin veriyorlar yiyecekleri.. Amerikaya yiyecek maddesi sokamiyorsun. Tabii sokulmadi demek diil bu :)

Defne ve Deniz hanimlar, Allah kavustursun sizleri diyorum :) Sayili gun cabuk gecer diyorlar ama bilemiyorum, sanki kavusana kadar cok uzun, kavustuktan sonra da cok kisa geliyor zaman.