Perşembe, Nisan 28, 2005

Yogun bir gun

Hayret, bugun son bir kac haftanin en monoton olmayan gununu yasiyorum. Tabii projenin sonlarina dogru problemler suyuzune cikmaya basladi, bende de stres belirtileri. Bugun iki kere benim Hoca'yi gordum, ayakustu bi durum raporu, sonra diger Cekik Hoca'yla beraber bir mini toplanti/durum degerlendirmesi, neyse galiba hala umit var. Dun aksam tam bir moral cokuntusu seklinde ciktim labdan, Erikcim sagolsun cok destek oldu bana. Moralim bozuk oldugu zamanlarda beni hep disarida yemege goturur, gene oyle oldu. Bizim Dim Sum'cuya gittik. (Dim Sum = Cin usulu mantimsi hamur isi , genelde soya sosuna banarak yeniyor, enfes)

Neyse, anlasilan bu stres benim biraz icime islemis olacak, aksamleyin karnim davul gibi sisti ve butun gece de inmedi, zar zor uyudum. Az once starbug'in blog'unda gordum, spastik kolon diye bi hastalik varmis, tam benim durumumu tarif ediyordu. Ilk kez boyle tam bir tasvirini duydum bu olayin, hayret ettim, tipatip uyuyor. Pek ogretici oldu yani, tesekkur ediyorum.

Simdi bana ilk yorum yazan Koyubeyaz beni sobelemis mi oluyo yani? :) Peki :) :):)

3 yorum:

Koyubeyaz dedi ki...

:))))

starbug dedi ki...

çok fena bişey o "spastik kolon" olayı çünkü ben d var, oyüzden koydum sayfama..
şunu söliim aarıdan duramıosun, ben hastaneye gittim taş fln düşürüorm die, bütün tahlilleri yaptılar ultrason vs v görünürde bişey olmayınca adam :) doktor "panik atak var mı sende" dedi ve BINGO!
böle keşfettik işte hastalıı..
buarada tedavisi yok diyebiliorm ama çok sık olmuo bu olay v olduunda da alınabilcek ilaçlar mevcut, hemen d geçirio,
oyüzden doktora bi görün derim ben..

YesilErik dedi ki...

Bi kere de panik atak gecirdim, tez savunmamdan onceydi, hic basima gelmemisti daha once. Aslinda o kadar da takmamistim kafaya ama bazen vucut sinyalleri mantigin onune mi geciyor nedir.. Bi de panik atakla bagirsak tembelliginin baglantili olmasi iyice ilginc. Neyse starbug, sayende kendime teshis koydum, doktora filan gorunmeme gerek kalmadi :)